18 évesen terhes vagyok szerintetek mit csináljak?
A legjobb megoldást csak te a párod és mindkettőtök családja tudja közösen megadni. Egyedül (családi támogatás nélkül) nagyon nehéz lesz a kicsivel. De nem megoldhatatlan a dolog, ha igazán szeretnéd / szeretnétek. Komoly és felelősségteljes döntést kell hoznotok.
(Az ilyen kérdések láttán mindig elönt a para. Fog.gátló mellett teherbe esni. )
Hát nem irigyellek! Én 22 évesen lettem váratlanul terhes, szóval nem tereztük. Nekem a főiskolából maradt hátra 1 év. Az én párom is 25 éves, szintén dolgozik. Mondjuk mi már előtte eljegyeztük egymást, jövőre szerettük volna az esküvőt, de így még most nyáron megtartottuk. Nálunk szóba sem jött, hogy esetleg nem tartanánk meg...
24+1 hkm
Ha végigcsinálnád az évet, meg lennének az év végi osztáélyzataid, mert érettségizni bármelyik évben, tavasszal és ősszel is érettségizhetsz, majd ha a baba nagyobb lesz.
29+3hkm
Nézd Kérdező, én egy másik kérdésnél 10 perce javasoltam az abortuszban gondolkodást... nálatok viszont, ha a párod szeretné, és neked sincs érdemi kifogásod a szülővé válás, a gyerek vállalása ellen, és még be is töltöd a 18-at, mire megszületik, azt javaslom, hogy inkább a megtartásban gondolkodj. Érettségizni fél év mulva is tudsz, az semmiféle érdemi befolyással nem bír a további életetekre...
A nőgyógyászodat meg küld el a fenébe, ha nem hívta fel a figyelmedet az átállás körüli hormonszint-ingadozás veszélyeire, ami miatt úgy célszerű tekinteni, mint ha akkor kezdted volna a gyógyszert, és csak az első ciklus lezajlása után számítani a biztonságra, akkor megérdemelne egy méretes kártérítési pert a nyakába...
köszönöm a választ
a novynette amit használtam nekem nagyon jó gyógyszer volt 3 évig szedtem és most mikor felirta nekem az újat a lindynettet a szervezetemnek kevés volt ez a hormonmennyiség amit tartalmazott.ha egy gyógyszert használsz régebb óta szerintem nincs miért félned
Nézd! Benne van a pakliban, hogy valóban igaza lesz a szüleidnek. Hisz előtted az élet, a fiatalságod kellős közepén lettél terhes. Amikor a mostani barátnőid önfeledten buliznak, akkor te koszos pelust cserélsz és lebukott pólóban próbálod magadból a lehető legtöbbet kifacsarni. DE! Kapsz is valamit. Két ölelő kezet. Két totyogó lábacskát.
Számomra bizonyítottak már tizenéves anyukák. Akiket olyan felelősségteljessé tett az anyaság, hogy 2 db 30 éves is elbújhat mögötte.
Ugyanakkor felesleges szépíteni,mert vannak aki elcseszték, és ezt tudják ők is. Rajtad múlik!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!