Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadig héttől kezdett nőni...

Hányadig héttől kezdett nőni a pocakotok?

Figyelt kérdés
Én még csak a 8. hétben vagyok, de már az összes nadrágom szorít. Némelyiket már fel sem merem venni, mert félek, hogy baja lesz a picinek... Ti hogy voltatok ezzel?
2012. júl. 23. 06:39
 1/10 anonim ***** válasza:
10 hetesen vettem meg az első kismamanadrágom, meg bandázst hordtam. Úgy voltam mint te. Viszont igazán látható pocim 18 hét után lett.
2012. júl. 23. 06:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod! Úgy örülök, hogy van valaki hasonló cipőben, mert mindenhol csak azt olvasom,hogy jóval később van hasi változásuk... Meddig volt jó a nadrág, amit 10hetesen vettél? Mi az előnye a bandázsnak, azt miért szokták hordani?
2012. júl. 23. 06:51
 3/10 anonim ***** válasza:

na nekem a bandázs szóba sem jöhetett,

3 hónapos voltam mikor pont jó volt rám az ilyen fajta nadrág.. nem fértem el volna benne még 6 hónapig.

olyan nadrágot vettem aminek gumis volt a dereka vagy volt hasrésze ahol a pocak beleférhetett.

igazából egyértelműen a 20 héten lehetett mondani hogy igen babát várok ,most meg már le sem tagadhatnám.

25 hetes vagyok.

ha kényelmetlenek a nadrágok hord egy számmal nagyobbat.

nekem is szűkek voltak már derékban a gatyók 8 hét körül de ez nem a baba miatt volt hanem mert kezd szélesedni a derék.

2012. júl. 23. 07:04
 4/10 anonim ***** válasza:

A bandázs egy övszerű dolog, kigombolva hordhatod a régi nadrágjaid amíg jók, ezt ráhúzod és nem látszik hogy ki van gombolva. Kívül, ruha alatt szintén lehet hordani, én szerettem. Kismamanadrágom végig jó volt amit vettem, 10 kg-ot híztam a lányommak, 13-at az ikrekkel, de végig jó volt mindkétszer minden terhesruhám.

Első voltam (kicsit meg kellett lépnem közben :-) )

2012. júl. 23. 07:53
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

Megint első, hítelen ilyen bandászokat találtam, én mindig ruha alatt hordtam, ha kicsit kilátszott, azt még csininek is érzetm, olyan dupla póló hatása volt. Kívül hordva nem tetszik ma sem. De ízlések és pofonok. Nekem hasznos volt mindenesetre és a derekam se fázott így.

Szülés után is hordtam, akkor betűrve és nem a pocak miatt, hanem amikor szoptattam és felhúztam a pólóm, akkor nem fázott a derekam.

2012. júl. 23. 07:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat+a linket! Nagyon hasznosak! Gratulálok a babucijaitokhoz!
2012. júl. 23. 09:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Én 16+3 hetes vagyok, nekem most van egy pici hasam, annyi h. a gatyáim többsége nem jó, most vettem kismama gatyát. A nyári laza, kötős vékony, gatyáim még jók, többségében azt hordom. Már várom mikor lesz rendes pocakom.
2012. júl. 23. 09:40
 8/10 gabszem ***** válasza:
nekem kb a 13. héten kezdett látszódni.
2012. júl. 23. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem a 7 héttől kezdett látszódni. most 9 hetes vagyok de olyan mintha már 3-4 hónapos lennék :/ napról napra nagyobb. nem tudom hogy ha ilyen tempóban haladok, mi lesz később? :) :)
2012. júl. 23. 12:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem csak én vagyok így ezzel. Megnyugodtam, akkor nincs gond. Jó babavárást Nektek!
2012. júl. 23. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!