Hányadig héttől kezdett nőni a pocakotok?
na nekem a bandázs szóba sem jöhetett,
3 hónapos voltam mikor pont jó volt rám az ilyen fajta nadrág.. nem fértem el volna benne még 6 hónapig.
olyan nadrágot vettem aminek gumis volt a dereka vagy volt hasrésze ahol a pocak beleférhetett.
igazából egyértelműen a 20 héten lehetett mondani hogy igen babát várok ,most meg már le sem tagadhatnám.
25 hetes vagyok.
ha kényelmetlenek a nadrágok hord egy számmal nagyobbat.
nekem is szűkek voltak már derékban a gatyók 8 hét körül de ez nem a baba miatt volt hanem mert kezd szélesedni a derék.
A bandázs egy övszerű dolog, kigombolva hordhatod a régi nadrágjaid amíg jók, ezt ráhúzod és nem látszik hogy ki van gombolva. Kívül, ruha alatt szintén lehet hordani, én szerettem. Kismamanadrágom végig jó volt amit vettem, 10 kg-ot híztam a lányommak, 13-at az ikrekkel, de végig jó volt mindkétszer minden terhesruhám.
Első voltam (kicsit meg kellett lépnem közben :-) )
Megint első, hítelen ilyen bandászokat találtam, én mindig ruha alatt hordtam, ha kicsit kilátszott, azt még csininek is érzetm, olyan dupla póló hatása volt. Kívül hordva nem tetszik ma sem. De ízlések és pofonok. Nekem hasznos volt mindenesetre és a derekam se fázott így.
Szülés után is hordtam, akkor betűrve és nem a pocak miatt, hanem amikor szoptattam és felhúztam a pólóm, akkor nem fázott a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!