Arról álmodtam hogy iker babám volt jelent valamit?
Az esély meg van rá, de az álom (szerencsére) nem jelent semmit. Én is álmodtam erről (és később még ennél vadabb dolgokról is) de nem vált valóra.
A sógornőm testvérénél viszont a becsusszant 3. egypetéjű ikerpár lett pedig ott sem volt iker a családban (valamikor el kell kezdeni :D) de ő már 40 volt akkor, és ilyenkor már van esély az ikerterhességre.
Hát,ha az Őseid közt sem volt iker,vagy a nagyik sem voltak tudtukon kívül iker terhesek,akkor semmi esély nincs rá.
Egyébként én hiszek az álmokban,sokszor mutatták már meg a jövőt,sokszor nyugtattak meg :-)
Boldog babavárást,és egészséges kisbabát (vagy kisbabákat)!! :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
Nem azt mondom,hogy minden álom megmutatja a jövőt,de nálam vannak amik megmutatták,ezáltal megnyugodtam sokszor. Persze nekem is szoktak lenni hülye álmaim,pl a 3. gyerkőcöt amikor vártuk,azt álmodtam,hogy egy nagyon pici (kb.15 cm-es)kiskacsára emlékeztető valamit szülök. Megjegyzem,egészséges,normális kislányt hoztam a világra,normális felépítéssel,normális súllyal és hosszal!:-)
Most éjjel meg azt álmodtam,hogy egy olyan lénynek adok életet,ami úgy néz ki,mint... hát máj színe volt,meg pillangó szárnyakra emlékeztető "szárny" szerű valamije,amivel körbefonta a testét,melegen tartva magát,és ez is 15 cm-es lehetett,és nem volt kifejlődve az arca... szóval elég bizarr álom volt.
Az álmok néha a vágyaid,néha a félelmeid mutatják,és néha a tested olyan jelzése,amit a többség nem képes elfogadni.
Az első uh-n majd kiderül,melyik igaz Rád az ikres álom esetében! :-)
Boldog babavárást,egészséges kisbabát (vagy babákat!!) :-)
Üdv: 3 lányos,11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!