Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Arról álmodtam hogy iker...

Arról álmodtam hogy iker babám volt jelent valamit?

Figyelt kérdés
8 hetes vagyok és most fogok menni vizsgálatokra azóta arra gondolok hogy mi van ha ikreim lesznek. Szerintetek mennyi rá az esély? ( a családban nincs iker)
2012. júl. 22. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az esély meg van rá, de az álom (szerencsére) nem jelent semmit. Én is álmodtam erről (és később még ennél vadabb dolgokról is) de nem vált valóra.

A sógornőm testvérénél viszont a becsusszant 3. egypetéjű ikerpár lett pedig ott sem volt iker a családban (valamikor el kell kezdeni :D) de ő már 40 volt akkor, és ilyenkor már van esély az ikerterhességre.

2012. júl. 22. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
43%

Hát,ha az Őseid közt sem volt iker,vagy a nagyik sem voltak tudtukon kívül iker terhesek,akkor semmi esély nincs rá.

Egyébként én hiszek az álmokban,sokszor mutatták már meg a jövőt,sokszor nyugtattak meg :-)

Boldog babavárást,és egészséges kisbabát (vagy kisbabákat)!! :-)

Üdv: 3 lányos,11hkm

2012. júl. 22. 21:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. júl. 22. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én terhesen azt álmodtam, kiskutyát szülök. Szerinted mennyi volt az esély, hogy valóban az lett? Neked egy picit nagyobb, de nem az álom miatt....
2012. júl. 22. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem azt mondom,hogy minden álom megmutatja a jövőt,de nálam vannak amik megmutatták,ezáltal megnyugodtam sokszor. Persze nekem is szoktak lenni hülye álmaim,pl a 3. gyerkőcöt amikor vártuk,azt álmodtam,hogy egy nagyon pici (kb.15 cm-es)kiskacsára emlékeztető valamit szülök. Megjegyzem,egészséges,normális kislányt hoztam a világra,normális felépítéssel,normális súllyal és hosszal!:-)

Most éjjel meg azt álmodtam,hogy egy olyan lénynek adok életet,ami úgy néz ki,mint... hát máj színe volt,meg pillangó szárnyakra emlékeztető "szárny" szerű valamije,amivel körbefonta a testét,melegen tartva magát,és ez is 15 cm-es lehetett,és nem volt kifejlődve az arca... szóval elég bizarr álom volt.

Az álmok néha a vágyaid,néha a félelmeid mutatják,és néha a tested olyan jelzése,amit a többség nem képes elfogadni.

Az első uh-n majd kiderül,melyik igaz Rád az ikres álom esetében! :-)

Boldog babavárást,egészséges kisbabát (vagy babákat!!) :-)

Üdv: 3 lányos,11hkm

2012. júl. 23. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!