16+2hkm vagyok nagyon ingerult es ideges mindenre. Segitenetek?
Normális, ha valaki hisztisebb a terhessége egy bizonyos szakaszában, mint alapból (de utálom ezt a szót, hogy hisztis), ilyenkor az a legjobb ha egy kicsit kivonod magad a forgalomból, kéneszteted magad: finom fürdő, hát-lábmasszázs, fincsi ételek, egy kis öszebújás a pároddal, bőgős film, hogy kijöjjön a feszültség, ami benned van.
Én az orvosi citromfü teát tudom ajánlani, annak nyugtató hatása van. Reggel megiszol egy bögrével (1 bögre 1 tk citromfű tealevél) és az egész napod sokkal nyugisabb lesz.
22 h km
Én napra pontosan ugyanennyi idős kismama vagyok, és megértem a panaszodat...ugyanilyen vagyok:-D
Vagyis lehet, hogy nem folyamatosan vagyok hisztis, de az utóbbi 2 hét rémes volt. Én szedem a Femibion terhességi vitamint, napi 2x500mg magnéziumot, és 2x500mg omega3-at is , mégis kiegyensúlyozatlan vagyok. Nyugodj meg, erről a hormonok tehetnek, majd minden helyreáll, persze a magnéziumot legalább szedni kellene. Nem kell külön orvosi javaslat sem, ez köztudott tény,hogy csak jót tesz, káros mellékhatása nincs. Mindenki másra esküszik, de szerintem csak az a fontos, h gyógyszertári készítmény legyen, ne valami vajákos-csalánpatikában beszerezhető műfű....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!