Pánik rohamom volt az éjjel, semmit nem aludtam, nem merem a gyógyszerem bevenni, van valami ötletetek mi segítene?
Figyelt kérdés
Pánik beteg vagyok évek óta, tavaly elvesztettem félidősen egy babám akkor nagyon előjött, gyógyszereket kaptam (cipralex, Xanax) Most újra babás vagyok és pár nap alatt abbahagytam mindegyiket. Eddig egész jól voltam azt leszámítva, hogy nem tudtam aludni. De a ma éjjel pokol volt, remegés, 140 pulzus, izzadás, pánik, halálfélelem ezerrel. Lehet nem bírok ki gyógyszer nélkül, pedig nagyon szeretném. Nem tudom mivel ártok többet ezekkel a rohamokkal vagy a gyógyszerrel?2012. júl. 22. 05:50
12/12 A kérdező kommentje:
Nem túl jól, most épp küzdök a rohammal....remegek. A mellemen találtam vmit és totál pánikba estem. Be kellett vennem egy 0,25 xanaxot.
2012. okt. 11. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!