Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt pánikbeteg anyuka aki...

Van itt pánikbeteg anyuka aki boldog és gyermekei vannak?

Figyelt kérdés
Hát, úgy tűnik pánikbeteg vagyok. Hála Istennek egy nem túl erős fajtája, de megkeseríti az életem.Van aki teljes értékű életet tud élni?

2012. júl. 21. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, én!

Kb 3 éve jött ki rajtam, elég durván, nyugtató kellett napi szinten, folyton a szakorvosokat jártam, mindig az járt a fejemben, hogy meg fogok halni, és senkit nem érdekel. Rosszul voltam buszon, vonaton, szórakozóhelyeken, nem bírtam az embereket, stb...

Heves szívdobogással többször voltam ügyeleten, mert azt hittem infarktusom van, pedig "csak" pánikrohamom volt.

Aztán terhes lettem védekezés mellett. Nagy volt a döbbenet, a félelem, a tanácstalanság. Annyit tudtam, hogy akarom a babát és fel AKAROM nevelni!!!!

'6 hónapos. Mikor kiderült, hogy úton van, letettem a gyógyszert, a cigit, a 12. héttől táppénzre mentem és készültem az anyaságra. :)

Gondokkal teli terhesség volt, mert sajnos komplikációk léptek fel (nem a pánikból eredően), de a család sokat segített, túljutottunk mindenen.

Sokat ppihentem, ha úgy éreztem, rám tör a pánik, hívtam anyut, a párom, tesóm, vagy elkezdtem babaruhákat pakolgatni, meg ilyenek.

Most ott tartunk,hogy néha rámtör a félelem, elkap a szorongás, de jön a lányom és vele kell foglalkoznom. A dokim szerint, nekem nem is lehetne jobb pszichomókusom a kislányomnál. :)

Remélem, neked is sikerül felül kerekedni rajta!

2012. júl. 21. 23:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Nekem ennyire nem durva, hála Istennek. Viszont heti rendszerességgel este riadok fel álmomban. Nagyon ritkán jön elő más helyen. Megkeseríti az életem, és nem merek babát bevállalni, pedig már itt lenne az ideje :(
2012. júl. 22. 07:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ha "csak" ennyi, akkor én nem hezitálnék a babán. Ezeket a "rohamokon" még felül lehet kerekedni simán! :)

2012. júl. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!