Van itt olyan akinek szintén volt többször is vetélése, s közben született vagy születtek segészséges gyermekei?
Milyen vizsgálatokon voltatok? Kiderült, hogy mi az oka a többszöri vetélésnek? Hogy viseltétek lelkileg, hogy már többször is veszítettetek el babát!
Nekem két spontán vetélés (missed ab)után született meg a lányom (aki most másfél éves), most ő ad erőt, mert sajnos harmadszor is elvetéltem, pedig már nagyon vártuk a kistesót! Eddig nem vizsgáltak meg komolyabban, de most kérni fogok mindenféle vizsgálatot, jó lenne ha ilyen többet nem történne meg!
nekem ugyan csak egy missed ab volt, az is nagyon korán, 6. héten. De akkor azt mondték, hogy 3 vetélés után kivizsgálnak, mi az oka a habituálsi vetélésnek. Ismerősömnek 3 gyerek után volt 2 vetélése, majd jött még 2 gyerek. Neki hormon gondjai voltak, amit kivizsgáltak, gyógyszerrel helyretettek.
szerintem kérdezd meg a nőgyógyászodat, ha ő nem segít, keress másik orvost.
Szia. Az én eseteim: 1.terhesség missed ab-val végződött 9 hetesen. 2. és 3. terhességből egészséges fiúk születtek.
a 4. terhesség missed ab-val végződött 10 hetesen. Jelenleg pedig az 5. terhességemmel 27 hetes kismama vagyok. Semmi bajom, újra fiú lesz. Sosem vizsgáltak ki, de ha lett volna még egy m.a. biztos én is vizsgálatra jelentkeztem volna. A szövettani eredményeken nem volt rajta mi okozhatta, de szerintem lányok lettek volna és nem tartotta meg a szervezetem valamiért. Én erre gondolok. Nagyon megviseltek lelkileg, fizikailag gyorsan rendbe jöttem. Már túl vagyok rajtuk, de sosem fogom őket elfelejteni. Nézesd meg magad,ha úgy érzed!!! Remélem nem lesz többet részed ilyenben, mert ez szörnyű dolog! Sok sikert!!
Nagyon köszönöm a válaszokat! Kedves 2. válaszoló, mivel már van egy kislányom és vele teljesen gond és problémamentes volt a terhességem, bennünk is felmerült a férjemmel, hogy a másik három fiú lett volna. Ezért most azt gondoltuk, hogy megbeszéljük a dokival, hogy egyéb más vizsgálatok mellett szeretnénk elmenni genetikai vizgálatra is. S az első válaszolónak is igaza van, ha nem segít keresünk egy másikat!
Köszi!
Szia!
Az én rövid történetem: 1 terhesség: művi abortusz, mivel én voltam beteg, el kellett vetetni. 2-3. terhesség: missed ab. 5., 10. héten. 4 terhesség: egészséges kislányom született. 5. terhesség: missed ab. 11. héten, ők ikreknek indultak, egyik teljesen felszívódott. 6. terhesség: beteg baba volt, 12. héten el kellett vetetni, 7. terhesség: missed ab. 8. héten. És most 41 évesen a 22. hétben járok ismét egy kislánnyal és nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi bal. Láthatod, hogy nekem aztán tényleg volt minden, de nem adtam fel és az utolsó percben amikor már a korom miatt lemondtam volna róla mégis sikerült. Neked is fog, bízzál benne!!!
Ja és voltam én is kivizsgálásokon, méhtükrözésen, semmi nem derült ki soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!