Baj ha lassan 17 hetesen még semmi pocim nincs? 2. baba
Szia!
Ne aggódj,a babával egész biztosan minden rendben van :) Biztosan nagyon jól elfér még,ezért nem nő olyan nagyon látványosan a pocakod :) Első babókával mikor kezdett gömbölyödni a pocakod? Igaz én is első babát várom,de nekem jóval félidő után kezdett csak el kerekedni,a 22.hét környékén. De a baba miatt ne aggódj,biztosan nem azért nem nő a pocakod,mert vele baj lenne :)
29hkm
Az elsővel a 16. héten már gyanították hogy van ott valaki,a 24. héten meg akkora belem volt,hogy hú! A másodikkal pedig még 20 hetesen sem mondta meg senki,hogy babás vagyok,pedig nem vagyok nagy darab,mondjuk a bordáim sem látszanak ki,de a hasam a lelógó bőrt leszámítva lapos.
Nyugi van!! A baba biztos szépen fejlődik odabent! Hamarosan uh-ra mész,ott meglátod! Hamarosan érzed majd mozogni,akkor megnyugszol! A baba még nem olyan nagy,ilyenkor még természetes hogy nincs nagy pocakod- pár hete egy rettentő vékony csaj ment a nődokihoz,a 2. gyerekét várta,16 hetes volt,és meg nem mondtam róla,hogy terhes! (A babája Neki is szépen fejlődik! :-) )
Van egy ismerősöm. Neki még akkor sem igazán volt terhes hasa,amikor már szülni készült. Ennek ellenére egészséges,3 kg feletti kislányt hozott a világra!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv: 3 lányos,11hkm
Első babánál nekem 28. hétig (!) nem látszódott szinte semmi, a második terhességnél kb. a 24-25. héten vált egyértelművé, hogy kismama vagyok.
Most a 3. babát várom, a 20. hét környékén kezdett látszódni, előbb szinte semmi sem. Pedig szép nagy babának mérték folyton. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!