Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha lassan 17 hetesen még...

Baj ha lassan 17 hetesen még semmi pocim nincs? 2. baba

Figyelt kérdés
Kicsit kezdek beparázni hogy talán nem úgy fejlődik ahogy kéne..
2012. júl. 21. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
szerintem lassan lesz már pocid :) igaz én első babás vagyok és nekem sincsen még pocakom :( pedig olyan jó lenne már ha lenne :( türelem!
2012. júl. 21. 12:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj,a babával egész biztosan minden rendben van :) Biztosan nagyon jól elfér még,ezért nem nő olyan nagyon látványosan a pocakod :) Első babókával mikor kezdett gömbölyödni a pocakod? Igaz én is első babát várom,de nekem jóval félidő után kezdett csak el kerekedni,a 22.hét környékén. De a baba miatt ne aggódj,biztosan nem azért nem nő a pocakod,mert vele baj lenne :)

29hkm

2012. júl. 21. 12:30
 3/7 A kérdező kommentje:
hát az elsővel talán 5.hónap után indult be addig semmi.. nem tudom miért de ezt a terhességem túlparázom :(
2012. júl. 21. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Az elsővel a 16. héten már gyanították hogy van ott valaki,a 24. héten meg akkora belem volt,hogy hú! A másodikkal pedig még 20 hetesen sem mondta meg senki,hogy babás vagyok,pedig nem vagyok nagy darab,mondjuk a bordáim sem látszanak ki,de a hasam a lelógó bőrt leszámítva lapos.

Nyugi van!! A baba biztos szépen fejlődik odabent! Hamarosan uh-ra mész,ott meglátod! Hamarosan érzed majd mozogni,akkor megnyugszol! A baba még nem olyan nagy,ilyenkor még természetes hogy nincs nagy pocakod- pár hete egy rettentő vékony csaj ment a nődokihoz,a 2. gyerekét várta,16 hetes volt,és meg nem mondtam róla,hogy terhes! (A babája Neki is szépen fejlődik! :-) )

Van egy ismerősöm. Neki még akkor sem igazán volt terhes hasa,amikor már szülni készült. Ennek ellenére egészséges,3 kg feletti kislányt hozott a világra!

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!

Üdv: 3 lányos,11hkm

2012. júl. 21. 14:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Jajj, ettől abszolút ne félj! Nekem a 20.héttől látszott a pocim! végig pici pocim volt (elég vékony vagyok) és a babám is pici volt! Ha a doki nem lát semmi bajt, akkor felesleges ezen aggódnod!
2012. júl. 21. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Első babánál nekem 28. hétig (!) nem látszódott szinte semmi, a második terhességnél kb. a 24-25. héten vált egyértelművé, hogy kismama vagyok.

Most a 3. babát várom, a 20. hét környékén kezdett látszódni, előbb szinte semmi sem. Pedig szép nagy babának mérték folyton. :)

2012. júl. 22. 11:19
 7/7 DeAnn ***** válasza:
én 34. hetes terhes vagyok és körülbelül 3-4 hete kezdett látszódni a pocakom, de még most is néha ruhafüggő, hogy látszik-e a pocakom. A babám rendesen fejlődik, úgyhogy nem aggódok ez miatt, te se tedd :)
2012. júl. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!