Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetesen kaphatok Papirt...

8 hetesen kaphatok Papirt arrol hogy mehetek vÉdönöhöz? Holnap megyek uh rA 2 HÉTTEL EZELÖTT VOLT MÁR 3MM A BABA ÉS SZÍVPULZÁCIÓ VOLT

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 12:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Már a szívpulzáláskor mehettél volna védőnőhöz, nekem csak a papír kellet amin rajta volt a petezsák mérete, és már csinálták is a terhes kiskönyvet.
2012. júl. 19. 12:37
 2/5 A kérdező kommentje:
ohh remek!!! na mindegy bejelentettem magam a védönöhöz kedden megyek addigra itt a 8 hetes uh lelet is ezt nem tudtam
2012. júl. 19. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Engem az orvos 8 hetesen küldött a védőnőhöz. A védőnő pedig szó szerint elzavart, hogy menjek vissza majd ha biztos, hogy megmarad a baba (12 hét körül), mert neki nincs kedve feleslegesen papírokat tölteni...

32 hkm

2012. júl. 19. 13:11
 4/5 anonim ***** válasza:

3 -asnak üzenem első vagyok!

Nagyon pocsék védőnőt fogtál ki, amúgy 12.hétig kell a védőnőnél jelentkezni, de az nem baj ha hamarabb is jelentkezel.

2012. júl. 19. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Tudom, de szerencsére azóta elköltöztem, és a mostani védőnőm egy tündér. Az első a kiskönyvet hasra ütés szerűen tölti ki. Pl: nem kérdezte meg volt e védekezés, csak beírta hogy nem, az öröklődő betegségekhez az apai ágat mindenkinek kihúzza, rosszul írta be a címem, a tartós betegségem nekem kellett kijavítani, mert egy orvos sem tudta mi az. Nem néz szívhangot, haskörfogatot, a méh nagyságát. És azért megy ki házhoz, hogy megnézze kinek milye van, aztán a következő állomásnál leadja a pletykáit. 30 éves "tapasztalata" van elvileg...
2012. júl. 19. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!