Mi van akkor, ha már betöltöttem a 12. hetet, sőt már a 13-at is, és csak most megyek védőnőhöz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 07:32
1/13 anonim válasza:
semmi... én 12hetes vagyok és szerdán megyek...
2/13 anonim válasza:
A 12.hetes uh-voltál?
Nem gond,hogy csak most mész.
3/13 A kérdező kommentje:
12. hetes UH-n voltam. Nem esek el a szülés utáni 1x-i támogatástól így?
2012. jún. 14. 07:59
4/13 anonim válasza:
Én 16.hetesen mentem először a védőnőhöz,azt mondta a dokim hogy előtte tök fölösleges.
5/13 A kérdező kommentje:
Pont ez az, amikor a 12. heti előtti alkalommal voltam uh-n, akkor nekem is ezt mondta, hogy 12. heti előtt "felesleges"...
2012. jún. 14. 08:02
6/13 anonim válasza:
Ha 4x megjelensz a dokinál akkor megkapod a pénzt,mindegy hogy mikor mész.Az én egyik ismerősöm,csak az utolsó hónapban ment minden héten 1x és igy meg lett a 4 pecsétje és ugyanúgy megkapta a pénzt.
7/13 anonim válasza:
A kiskönyvedbe bőven meg lesz a négy pecsét a dokitól.Megkapod az egyszeri anyaságit.
8/13 anonim válasza:
Ha nem mentél védőnőhöz honnan van kiskönyved? Mert azt csak a védőnő adhatja ki... Nekem 8 hetesen kellett először menni.
9/13 anonim válasza:
Én mind a 3 alkalommal csak a 15. héten voltam először, mert addig olyan rosszul voltam, hogy az ágyból alig bírtam kikelni. Ellátásilag a védőnő tök mindegy, a dokitól kell a 4 pecsét, nekem ő visszamenőleg is pecsételt. :)
10/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, és a megnyugtatást:). 8-asnak: Még nincsen kiskönyvem:( Magánrendelésre járok, és ma megyek védőnőhöz egyébként.
2012. jún. 14. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!