Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jártok védőnőhöz?

Jártok védőnőhöz?

Figyelt kérdés

Tudom hogy kötelező, de ti látjátok értelmét, szegény megakarta mérni a vérnyomásomat, de egy olyan régi csuklós mérője volt, hogy 90/70-et mért, ami nálam nem reális majdnem mindig mérem és inkább 115 és 135 között mozog...

Nekem csak kb kipipálja hogy minden be van e írva a kiskönyvbe és kész... Vagy kéne neki adni pénzt..? Én eddig nem adtam fizetek eleget a terhesgondozáson...

2012. ápr. 18. 19:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen járok, nem sok értelme van, ezt én is így érzem. Pénzt nem adok, se neki, se orvosnak senkinek.
2012. ápr. 18. 19:20
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Az enyém nagyon jó fej és abszolút képben van.Pénzt soha nem adtam neki,csak kisebb ajándékot szüli-névnapra,karácsonyra,húsvétra.2gyerekes+17hkm
2012. ápr. 18. 19:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is rendszeresen járok! Megmérik a súlyom, vérnyomásom, vizeletet néznek, beírják a kiskönyvet,majd a doki elé vonulok, megkérdi minden ok-e, majd pecsétel és ennyi! Értelme?! Hát nem is tudom.... Pénzt nem adok egyáltalán! Ez a dolguk!
2012. ápr. 18. 19:22
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én védőnőm elég fura. Semmi érzelem nem látszik rajta, se egy mosoly, semmi. Megmér, vérnyomás, szokásos kérdések és ennyi. Nagyon nem látom értelmét. Majd esetleg később, fene tudja. A dokimmal mindent meg tudok beszéni, ha kérdésem van. Anyuék is sokat segítenek. szóval szinte feleslegesen járok.

Dehogy adok pénzt, nem látom értelmét. Ha jó fej lenne sem hszem, hogy adnék.

üdv, 26hkm

2012. ápr. 18. 19:23
 5/21 anonim ***** válasza:
járok,de elég érdekes a védőnőnk.Nem tudom,hogy változott-e a dolog 2008 óta, akkor született a lányom.Minden alkalommal volt vizelet vizsgálat.Most egyszer sem csinált.(igaz most más a védőnő)
2012. ápr. 18. 19:24
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam, terhesen semmi értelme nem volt, úgyis a dokidat hívod, ha gond van, ha meg nincs, akkor megnézed a neten, ami érdekel. De hát kötelező. Szülés után viszont házhoz jön hónapokig (leglábbis nálunk így van) és az sokkal kényelmesebb, meg jobban lehet beszélgetni, ha vki akarja, Én szoktam vele, pedig anyum gyerekorvos, szóval inkább nevelési dolgokról, nagynak oviválasztás, mit egyen-igyon a kicsi....ilyenek. Sosem adtam neki semmit. De mindig megkérdezem kér-e kávét, üdítőt. Szerintem jófej vagyok. XD
2012. ápr. 18. 19:24
 7/21 LadyLoss ***** válasza:
18%
Nem kötelező, bármikor visszautasíthatod. A lakásba sem vagy köteles beengedni. Kérdés, hogy kit zavar, hogy néha néha eljön, vagy elmész és pár percig legrosszabb esetben jópofiztok, legjobb esetben, meg segít, tanácsot ad.
2012. ápr. 18. 19:33
 8/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is jártam védőnőhöz amíg várandós voltam. Én mondjuk láttam értelmét, nekem nagyon kedves, segítőkész, figyelmes védőnőm volt/van. Sosem adtam Neki pénzt én úgy voltam vele, hogy Neki a terhestanácsadóban úgymond kötelessége engem fogadni, megmérni a vérnyomásom, a baba szívhangját meghallgatnia ... stb. Egyszer szerettem volna pénzt adni Neki, amikor kijött hozzánk házhoz, de nem fogadta el.

7 hónapos kislány anyukája!

2012. ápr. 18. 19:33
 9/21 anonim ***** válasza:
rendszeresen járok, formaságból, az orvosnak látom is értelmét ... de mindegy
2012. ápr. 18. 22:12
 10/21 anonim ***** válasza:

Most még nem látod értelmét, de amikor majd ezzel azzal fel kel hívnod telefonon akkor jól jön, hogy már van valamilyen szintű kapcsolat köztetek. Nálam pl. 5. napon jött meg a tej, és bizony sokat segített mit hogyan csináljak.

Szóval később lesz a szakértelmére és a tapasztalataira szükséged, majd ha meglesz a pici.

2012. ápr. 18. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!