Most voltam 4D uh. -n es a babam bizonyos ertekekben lemaradt egyszer 3, maskor 6 napot, a tobbi megegyezett a naptari ertekkel, ahonnan fogantatott, ilyenkor aggodnom kene? 21 hetes km.
Nem kell aggódnod, nyugi:)
Minden baba más ütemben fejlődik, és amiket táblázatba írnak, az csak egy átlag.
nem kell megilyedni.nekem szinte végig kisebb volt,aztán a 32 hetes uh-n azt mondta a doki hogy oriásbébim lesz.már most hosszabb és nehezebb a drágám mint az átlag.
egyébbként ráér megnőni idekinn is.hogy meg mikor érkezik azt meg ugy is őŐ dönti el majd.
boldog nyugodt pocakosodást.
34 hetes
Ne aggódj!
Pár napos eltérés amúgy sem gáz, de felnőttek között is van magas, alacsony, hosszú combú, rövidebb lábú, vékony,... Sokat számít a genetika. Ha magasak vagytok, az FL pl. bőven lehet több, mint az átlag, de ha vékonyak, a mellkasa/pocija lehet kevesebb az átlagnál,...stb.
Ráadásul az UH egy pillanat a babád fejlődésében. Lehet, hogy 2 nap múlva nagyobb lesz az átlagnál az a testrésze, ami most kicsinek bizonyult.
Aztán egy rossz mérés is lehet. Ahogy rákattintanak a képen, elég egy hajszálnyival mellé, és már más is az eredmény.
Itt az én példám: 40 hetesen a kislányom feje, hasa nem érte el a 38 hetes átlagot. Halálra ijesztettek, a buksijáról külön UH készült. Majd megszületett 2 nap múlva, teljesen egészségesen. Ilyen típus. Vékonyka, magas. :)
Nyugi, nincs semmi baj a babáddal!
De jo ilyet olvasni, nagyon koszi a valaszokat!!
Orola van szo - http://www.youtube.com/user/monimacska#play/uploads/9/PZbl25..
Szia!
Én 30 hetesen voltam 4D-n.
Az Uh szerint a buksija 27 hetesnek felelt meg a combcsontja 29 hetesnek.Ami azért is volt furcsa mert apa is és én is alacsonyak vagyunk.Bevallom aggódtam a buksija miatt,de most vagyok 34 hetes és behozta a "lemaradást".
Ne aggódj!
Kellemes babavárást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!