Írnátok a császárról pozitív élményeket?
Szia, nekem a 3. lesz augusztus végén :(
Én nagyon félek, de csak azért, mert a harmadik már komplikáltabb.
Nem nagy dolog az egész, semmit nem fogsz érezni, utána lesz kicsit rosszabb a felépülés, de én nem gondolok vissza negatívan. Úgysem fogsz másra koncentrálni, csak a babukádra :)
Sok sikert, és ne izgulj!
33 hkm
A gerinc érzéstelenítés nem fájt, ezen teljesen meglepődtem, utána viszont alig bírtam mozdulni. Nem riogatni akarlak, csak nagyjából tudd, mire számíts. Az ember nem is gondolná, mennyi mindenre használja a hasizmát.:)
Ja, és a műtét során levegő kerül belülre, ami össze-vissza "mászkálhat", nekem pl. a kulcscsontom környékén fájt nagyon. De túléltem. :)
SZia!
Két császárom volt, és egyik sem volt olyan kibírhatatlan. Én például olyan fájdalmakat, nem éreztem, mint amilyen hangokat a szülőszobáról hallottam kiszűrődni. A műtétet nem érzem, ha kimegy az érzéstelenítő, akkor fokozatosan kezded érezni a fájdalmat, de egyáltalán nem kibírhatatlan, és adnak fájdalomcsillapítót is. A második császár pedig még annyira sem fájt, szépen felkeltem a műtét után 6 órával és kiballagtam tusolni, vártam a nagy fájdalmat, de nem jött. Úgyhogy nyugi, teljesen túlélhető! AZ érzéstelenítés nenm szabadna, hogy fájjon, a műtét közben pedig nem azon jár az eszed, hogy jaj le vagyok bénulva, mert egy kicsit elbódít az EDA. Amikor meg kiveszik a bébit és felsír, nahát onnantól nem foglalkozol sem a varrással, sem mással, csak a babával.
2 császár után 24 hetes terhesen a 3. császárra számítok. Előnye: A babák szép gömbölyű fejecskével születnek. Nem viseli meg őket maga szülés. Az, hogy nem lesz tej, meg ilyen rémisztgetések: hülyeség! Nekem már másnap volt. Ez nem a császár, hanem az alkat kérdése!
Ami még jó: nem lesz gátmetszésed, repedésed! :) Ugyan a hasadra kerül egy vágás, de meggyógyul.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!