Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a kicsi...

Lehetséges, hogy a kicsi mozgása címén újabban ilyen bökdösés szerűt érzek a csiklandozás, vakargatás helyett?

Figyelt kérdés

E hó 12-e óta nagyon ritkán van, hogy csikizés, kaparászás szerűen érzem a kicsi mozgását. Azóta ilyen bökdösés szerű amit érzek. Ez lehet a kicsink? Azóta ha nem is minden nap, de többször ismétlődő jelenség.

Ha hason próbálok aludni, akkor pedig hamarosan úgy tiltakozik, mint aki kinyomja, kitolja magát, hogy több helye leszen. Ezt addig csinálja még vissza nem fordulok az oldalamra. Ez is kb. 12-e óta van.

16+5 hkm

2012. júl. 20. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló. Irodában dolgoztam, és előre kellett mindig dőlnöm, hogy kényelmesen elérjem a klaviatúrát, olyankor bökdöste alul a hasam a fiam, és addig csinálta, míg hátra nem dőltem.
2012. júl. 20. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen,sőt én az elejétől kezdve csak bökdösést érzek!nálam nem ilyen buborékolással meg pillangókkal kezdődött,mint ahogy sokan írják!
2012. júl. 20. 20:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor úgy tűnik tényleg Ő lesz az, csak most változtatott. :D
2012. júl. 21. 08:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja, és tegnap 2x rövid időn belül volt olyan bökdösés, amikor pont ott volt a pocimon a kezem. Igaz csak nagyon-nagyon enyhén, de érezhető volt kézzel is. :)
2012. júl. 21. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!