Ki mikor rendezte be a babaszobát?
Figyelt kérdés
Hány hetesek voltatok mikor elkezdtétek berendezni??2012. júl. 20. 20:48
11/12 anonim válasza:
Szia.Én 32 hetes vagyok 34 hetesen még költözök tehát csak utána kezdem berendezni a szobát úgy 35-36. héten:)Én is remélem nem lesz későn:)
Jó babavárást:)
32 hetes kismama
12/12 anonim válasza:
Szia! :)
Nos szerintem sem lesz későn. Úgy látom nem csak én költözök a szülésem előtt egy hónappal.. :D Pedig azt hittem egyedül vagyok ezzel. :D Akkor adják át a mi lakásunkat is, ezért még nem is szereztünk be semmit. A babakocsi és a kis ruhák vannak meg. Majd az utolsó hetekben vesszük meg mi is a kiságyat. Amúgy én úgy tervezem, hogy velünk egy szobában lesz a picur, de a saját kis ágyikójában. A külön szobától még féltem (már most pedig még ki sem bújt!) :D
Boldog babavárást!
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!