Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki milyenre rendezte be a...

Ki milyenre rendezte be a babaszobát?

Figyelt kérdés
Aki szeretne válaszoljon és fényképet is küldhet,mert kíváncsi vagyok milyenek a babaszobák másoknál!Kicsi ötletet is meríthetnék tőletek!Köszönöm!
2011. dec. 17. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálunk egyszerű mindkét gyerekszoba.

3 éves kisfiamé: fehér falak, fehér függöny, juhar színű szekrénysor, narancssárga ágy. A falakos körben falmartica: egyik csak állatok, másik Thomas, harmadik verdás, negyedik, a szekrénysor melletti szűk helyen van egy magasságmérő. Tetőteres a szoba, a tető falsíkján sötétben foszforeszkáló csillagok vannak és repülők.

7 hónapos kislányomé: fehér alak, narancssárga virágos függöny, és sötétebb színű bútor: kiságy, pelenkázó, 2 ajtós szekrény, komód és 2 játékos polc. Nála is falmartica van, az egyik falon mindenféle, a többin pedig virágok és szívecskék.

Mindkét szoba parkettás, szőnyeg nincs, mert a fiam kruppos, a kicsinél meg nem láttam értelmét.

2011. dec. 17. 15:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltál!Így elképzelve egyszerű és szép!
2011. dec. 17. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű, színes, barátságos. A gyerekeknek tetszik. Még a pici is nevetve nézi a falakat.
2011. dec. 17. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
nekünk kislányunk van de nem szerettünk volna sem fiús sem lányos szobát!a falakat tejeskávé színűre festetttük,a parketta barna a bútorok fehérek és macis bordűr van a falon egy csíkban!
2011. dec. 17. 16:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 17. 16:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak pici a szobája, de nagy az ablak.Nem akartunk rózsaszínt, így lila lett a fal (alul sötétebb, felül pasztell, közte virágos bordűr van.Vettem a falakra virágkellékesnél apró fa pillangós, méhecskés és szíves-szalagos dekort, de tervezem a falmatricát is, már nagyon sok félét lehet kapni, csak még keresem az igazit:)

A kiságy és a pelenkázó fehér és van egy pici bükk komód ami később került ide.

Alul szőnyegpadló van (szürke, de ez itt maradt, később majd lecseréljük), a függöny fehér (mert még nem találtam megfelelő árnyalatú lilát).Habtapi van a közlekedési útvonalak mellett, mert a lánykám, ha fáradt időnként eldől és nagyot koppan a buksija a szőnyegen (alatta beton van).

Úgy szerettük volna anno, hogy minimális bútor-sok játszóhely.Úgy érzem sikerült, de a lányom szívesebben van a mi szobánkban:)

Most 11,5 hónapos a kiscsajom

2011. dec. 17. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Halvány barack színű és cicás tapéta csikós.Fehér függöny és narancsos-pirosas (meleg színű) sötétítő. Az ajtó bal oldalán van a kiságy (hogy könnyen rá lehessen nézni) ajtóval szemben egy egyszemélyes ágy közöttük a só és állólámpa. Ágy végében egy kis szekrény és vele szembe az ajtó jobb oldalán a ruhás szekrény. Szőnyeg van ott. van bent 2virág,egy logó és egy sima. Nem rég hőszigeteltünk és maradt hungarocel, ebből fogok csinálni falra figurákat (már festettem gombát, pillangót és kutyust) csak kéne szike :), hogy szépen kivágjam. Ezek majd az ajtóval szembe lesznek a falon a falvédő a cicacsík és a polc felett. (még a polcon is dolgozunk...) A szobáját a 35héten festettem ki és párom utasításra berendezte:D (de az ágyat azért én összeraktam, a fészekrakó ösztön miatt) Bocsi ha egy kicsit hosszú lett:)
2011. dec. 17. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!