Ki milyenre rendezte be a babaszobát?
Nálunk egyszerű mindkét gyerekszoba.
3 éves kisfiamé: fehér falak, fehér függöny, juhar színű szekrénysor, narancssárga ágy. A falakos körben falmartica: egyik csak állatok, másik Thomas, harmadik verdás, negyedik, a szekrénysor melletti szűk helyen van egy magasságmérő. Tetőteres a szoba, a tető falsíkján sötétben foszforeszkáló csillagok vannak és repülők.
7 hónapos kislányomé: fehér alak, narancssárga virágos függöny, és sötétebb színű bútor: kiságy, pelenkázó, 2 ajtós szekrény, komód és 2 játékos polc. Nála is falmartica van, az egyik falon mindenféle, a többin pedig virágok és szívecskék.
Mindkét szoba parkettás, szőnyeg nincs, mert a fiam kruppos, a kicsinél meg nem láttam értelmét.
Az én lányomnak pici a szobája, de nagy az ablak.Nem akartunk rózsaszínt, így lila lett a fal (alul sötétebb, felül pasztell, közte virágos bordűr van.Vettem a falakra virágkellékesnél apró fa pillangós, méhecskés és szíves-szalagos dekort, de tervezem a falmatricát is, már nagyon sok félét lehet kapni, csak még keresem az igazit:)
A kiságy és a pelenkázó fehér és van egy pici bükk komód ami később került ide.
Alul szőnyegpadló van (szürke, de ez itt maradt, később majd lecseréljük), a függöny fehér (mert még nem találtam megfelelő árnyalatú lilát).Habtapi van a közlekedési útvonalak mellett, mert a lánykám, ha fáradt időnként eldől és nagyot koppan a buksija a szőnyegen (alatta beton van).
Úgy szerettük volna anno, hogy minimális bútor-sok játszóhely.Úgy érzem sikerült, de a lányom szívesebben van a mi szobánkban:)
Most 11,5 hónapos a kiscsajom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!