6 hónapos kortól másféle tápszerre váltani? Milyenre?
Igaz,a babóm még 5 hónapos, most kezdtük a hozzátáplálást,
Milupa Milumil AR optima 0+ hó
amit most eszik.
Kell váltani, vagy jó ez?
Kérlek ne írjátok, hogy kérdezzem meg az orvost, ő általában semmit nem tud. :/
Nem szívesen fordulok hozzá és épp ezért olyat keresek, ami nagyon jó tápi, de recept nélkül sem nagyon drága.
Az,hogy kell-e váltani döntsd el te. Nekem két fiam van, két különböző eset.
A nagyfiamnál 6 hónapos kora körül váltottunk tápzert. Az én orvsosom sem volt elég informatív, így magam néztem utána a dolgoknak. A fiamnak Similac vassal tápszert vettem, és nagyon ízlett neki. Mindenhol azt olvastam, hogy mennire jó tápszer, azonban elég kevés helyen kapható. Nálunk a gyógyszertárba is csak rendelésre hozták.
A második fiam már 16 hónapos, de még mindig 0+ os tápszert eszik, Pregomint. Allergiás, és nincs másik tápszer, így ha akartunk volna se tudtunk volna másik tápszerre váltani neki. A gasztros orvosunk mondta, hogy ez is elég tápláló neki, csak mellette nagyon figyeljek, hogy mindenfélét egyen. (már amit lehet:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!