Hogy vegyem rá a tápszerre?
Van egy kisfiam, 10 hónapos, ugyan még szopizik, de a védőnő szerint szüksége lenne még a tápszerre,mert az anyatej kevés, és napi fél liter tej alapút meg kell innia.
Segítsetek, már tápszert is váltottunk, Bebáról a Milumilra mert hogy ez édesebb. Segítsetek kérlek.
Védőnőt küldd el továbbképzésre. :o(((
Kisfiad szopik, teljesen megértem, hogy esze ágában nincs tápszert elfogadni, ha eddig nem kellett. És nincs is rá szükség...
Hiszen lassan kapja már a tejtermékeket (sajt, túró, stb.), az is mind "tejalapú".
Én nem értem, honnan jön ez a napi fél liter "tejalapú". Nézz meg egy felnőttet (akiknek a szükséglete elvileg jóval nagyobb!), hányan isznak meg napi fél liter tejet? Hát...
Nem is beszélve a tejfehérje allergiásokról, ők meg egyenesen semennyit nem fogyasztanak, de ettől még nem betegek...
10 hónaposan már ehet sajtot (pl. főzibe keverve, vagy csak "rágcsálni"), túrót (pl. túrós csusza, gyümölcsös túró), joghurtot, babapudingot, tejpépet. Nem feltétlen innia kell fél liter tejalapú dolgot, hanem eheti is. :)
10 hónaposoknak már van vaníliás meg banános ízű tápi is, talán próbáld ki azokat is. Néha 11 hónaposomnak én is ízesítettet adok, ha a simát nem issza meg. :)
Ekkor barmot, mint védőnő
NEM KELL TÁPSZER!!!!!!
2,5 éve szoptatok, sohza nem mértem, mmennyi a tejalapú
10 hónaposan napi 4x ciczett, éjjel 1x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!