Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor érdemes lecserélni a...

Mikor érdemes lecserélni a rácsos ágyat? Milyenre? Rendes felnőtt ágyra, védővel vagy alacsony direkt kisgyerekágyra?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 14:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hónapos a kisfiam. Most rendeltünk leesésgátlós ágyat.(Bútorszövetest, nem fát) terhes vagyok és nem akarom, hogy a picinek is baja legyen a sok emeléstől. Betesszük a szobájába és mivel Manó még a mi szobánkban van, megpróbálom lassan átszoktatni. Kiváncsi vagyok, menni fog-e. Arra gondoltam olyan 2 hétig csak ebéd után alhatna ott, aztán jöhet esetleg az esti....:)
2011. jan. 6. 14:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok ti mikor cseréltétek(nemcsak kor számít,hanem mit tud már a baba szerintem,gondolok arra,hogy egyedül biztonságosan le tudjon jönni róla)és hogy mi lenne a jobb nem tudom,attól félek a jól bevált egyedül alvása megváltozik és attól is,hogy az én lányom nagyon ragaszkodik egyes tárgyaihoz(pl szandáljához amit már kinőtt)és félek az új ágy ilyen szempontból gondot okoz majd.ja elfelejtettem:21 hónapos múlt.hálózsákban alszik éjszaka és egyedül alszik már egy jó ideje délután is este is.
2011. jan. 6. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
én beszéltem neki róla kap új ágyat azt mondta jó(persze ezt nemigen lehet nála komolyan venni)és még elfér amúgy az ágyában,idegen ágyban nem is nagyon aludt még,pl nyaralásra is elvittük a matracát az utazóágyba,én 2 éves korára tervezem az ágycserét
2011. jan. 6. 14:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Mi lenne, ha ő választaná ki az ágyat a boltban? Talán akkor magáénak érezné és ragaszkodna hozzá. De ez csak egy tipp. Az én fiam nem ragaszkodik ennyire a tárgyakhoz.

2011. jan. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!