Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ruhaneműt kell még vegyek?

Milyen ruhaneműt kell még vegyek?

Figyelt kérdés

November 4-re vagyok kiírva a kislányunkkal. Eddig a felsorolt ruhákra tettem szert, turiból, ismerősöktől, vateráról. Tudom, van egy-két darab, amik feleslegesek, de a vaterán vásárolt csomagban benne volt. Célom elsősorban az első 3 hónapra tárolni.

1 db 56 -os pulcsi

1 db 56-62-es vastag pulcsi

2 db 62-es vastag pulcsi

1 db 68-as pulcsi

2 db 62-es kardigán

1 db 74-es vastag kabát/pulcsi féleség

2 db 58-as nadrág

2 db 62-68-as nadrág

1 db 68-as kantáros nadrág

1 db 50-es ujjatlan plüss tipegő

1 db 50-56 hosszú ujjú plüss tipegő

5 db 56-os hosszú ujjú tipegő

2 db 56-os ujjatlan plüss tipegő

1 db 62-es rövid ujjú tipegő

1 db 62-es ujjatlan tipegő

2 db 62-es hosszú ujjú tipegő

2 db 68-es hosszú ujjú tipegő

2 db 72-es hosszú ujjú tipegő

1 db 50-56-os rövid ujjú body

2 db 56-os hosszú ujjú body

2 db 56-os rövid ujjú body

2 db 62-es rövid ujjú body

2 db 62-es hosszú ujjú body

1 db 62-es ujjatlan body

1 db 72-es rövid ujjú body

bundazsák, hálózsák, harisnyák, zoknik, sapkák, ilyesmik is vannak

Az első 3 hónapban igazándiból eszik, alszik. Különösebb "ünneplős" ruhára lesz szükségünk? Tipegőn és bodyn kívül milyen típusú rucik kellenek télre ilyen idős korban?

Várok minden féle jó tanácsot és észrevételt!

Köszönöm előre is!

Egy boldog 24+6 hetes kismami :)

2012. júl. 20. 19:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a body mennyiség nagyon nagyon kevés. Van az elején hogy 3szor öltöztetni kell pisilés miatt naponta, meg nekem éjjel is kellett. A tipegő az talpas rugi?

2012. júl. 20. 19:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, akkor abból még beszerzek. Igen, rugdalózóra gondoltam.

2012. júl. 20. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Bodyból milyen méretűt javasolsz?
2012. júl. 20. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi az első két hónapban csak 56-os ruhát adtunk a lányomra, utána kb 3 hónapos korától a nadrágból 62-eset, bodyból csak 3,5 hónaposan nőtt bele a 62-esbe, pedig 3670g-mal és 54 cm-rel született, tehát nem volt picike. Szerintem még 56-os hosszú ujjú bodyból vegyél 5 db-ot, aztán ha kevés, akkor majd apukát elküldöd többért vagy nagyobbért. Én rövid ujjút csak azóta adok rá, hogy ennyire meleg van, februártól júniusig csak hosszú ujjút hordott. Ha novemberi, akkor esetleg karácsonyra adhatsz rá ünneplő ruhát, nagyon cuki lesz benne :)
2012. júl. 20. 22:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2012. júl. 21. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!