Szerintetek mostmár elhihetem?
2 fiú után nehéz elhinnem, hogy most lányom lesz. :)
A 15. héten még azt mondták, hogy fiú, a 19. héten, hogy talán kislány, majd a 20. héten azt, hogy lány. A 23. héten voltunk 4d-n, ott is kislányt mondtak, kaptunk is pár képet a "lányságáról", amit a fenti képeken be is karikáztam.
Tuti kislány? Mert már kaptunk csomó rózsaszínt és nagyon beleéltem magam! :) De mindig ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha csak úgy feküdt, hogy pl. a kukaca takarva volt?
Naaa tökjó! :) (Én írtam a tesztet neked).
De ettől még.. várják itt páran hátha megcsinálod.. ha esetleg éhes a család..... az a káposzta finom :D Kíváncsi vagyok milyen lenne!!! Szóval én még reménykedek, hogy megcsinálod :D (amúgy azt olvastam 10 hét körül a leg megbízhatóbb. de hogy ennek van-e értelme vagy nincs.... )
na, nem akarok elkeseríteni senkit főleg úgy,hogy én is kislányt szeretnék, de az orvos szerint fiú lesz, de épp ma hallottam,hogy végig lányt mondtak az orvosok (itt a szomszéd városban történt amúgy a múlt héten) és fiú lett!
11-es válaszoló voltam.
15 hetesen megcsináltam ma a káposzta tesztet,íme az eredmény:
Úgy látom,kislányunk lesz :-)
Üdv: 3 lányos,15hkm (26-os válaszadó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!