Szerintetek mostmár elhihetem?
2 fiú után nehéz elhinnem, hogy most lányom lesz. :)
A 15. héten még azt mondták, hogy fiú, a 19. héten, hogy talán kislány, majd a 20. héten azt, hogy lány. A 23. héten voltunk 4d-n, ott is kislányt mondtak, kaptunk is pár képet a "lányságáról", amit a fenti képeken be is karikáztam.
Tuti kislány? Mert már kaptunk csomó rózsaszínt és nagyon beleéltem magam! :) De mindig ott motoszkál bennem, hogy mi van, ha csak úgy feküdt, hogy pl. a kukaca takarva volt?
Tuti kiscsaj! Az enyémnek is ilyen :)
1 fiús, egy lányos, és egy pocakcsajszi anyuja XD
33 hkm
Egy angol oldalon láttam már régen a káposztatesztet, de valakinél olvastam most, és megcsináltam, jó móka. :D
Veszel egy lilakáposztát.
Felvágod apróóó csíkokra, és felteszed főni.
10 percig forralod (hogy több színt engedjen).
Utána kiveszel a léből, és egy pohárba teszel.
Egy másik pohárba ugyanannyit pisilsz.
Összeöntöd, nyamiii!
Ha lila, akkor lány. Ha rózsaszín vagy piros, akkor fiú.
Egyértelműen látszik a lila és a többi árnyalat közötti színkülönbség. Olvastam, hogy valakinek az a baja, hogy nehezen lehet ezeket megkülönböztetni, mert ugyanaz az árnyalat, de nemigaz, mert a lilának az a lényege, hogy a lé színe NEM változik. Tehát ha sötét marad és/lila akkor lány. (Nálam egyébként kék lett a víz, mert utólag rájöttem nem főztem eleget, de láttam példákat kék vízzel is, és látszik.)
Jó móka. A káposztát utána csináld meg sülthusihoz! :D
http://www.youtube.com/watch?v=FT1JNEiVAuE&feature=results_v.. Lány
http://www.youtube.com/watch?v=V_WUCGaCwnQ&feature=related Fiú
:D
Szerintem igen:-)
Nekem is 16 hetesen fiúra tippelték.Kicsit elszontyolodtam hisz van már egy fiam kislányt szerettünk volna.
Rossz lett az afp-m ezért többször volt uh-m (17. hét, 19 hét, 21 hét,) Pesten is helyileg is 4 különböző orvos 23. héten 4d is már kislányt mondtak.Így lassan már el merem hinni:)
itt egy link ahol jól látszik a különbség:)
32 hetes kismama
Ez a káposztás viccnek mondjuk jó! :)))
Utolsó, mintha magamat olvastam volna. :) Nekem is a rossz afp miatt kellett ilyen sokszor mennem. Neked mennyi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!