Ha 19 hetesen a genetikai UH-on tutira kislányt mondtak és most 23 hetesen 4D -n is akkor már elhihetem?
Figyelt kérdés
Mutatta a szonográfus a három kis vonalkát,de én nem nagyon láttam semmit:)2012. júl. 3. 11:38
1/3 anonim válasza:
akkor lesz 100% ha már kibújt.:-)
de sztem elhiheted....a 4d-k már látják ilyen idős korban.
mi azt is láttuk hogy állt a pöcörő,utána pisilt a kisfiam.25 hetesen.
39hkm
2/3 anonim válasza:
16, 18 hetesen is 100%-ra mondtak nekem lányt, és 25 hetesen 4D is. Tényleg lány lett. :)
Én tök egyértelműen láttam anno a három vonalkát, mert mindig telibe mutatta magát a lányom. De az nem baj, ha te nem láttad. Viszont ha doki a 4D-n is lánynak látta, akkor szerintem már elhiheted.
Mondjuk én is csak sokára hittem el, hogy tényleg lány. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Annyira boldog vagyok,hogy nem merem elhinni sem,van már egy 2,5 éves kisfiam,és most nagyon örülünk a kislánynak!:)
2012. júl. 3. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!