Szeretnék genetikai vizsgálatot, ahol alaposan megnézik a babám minden szervét. Melyik központot ajánlanátok? Mik a tapasztalatok?
16. héten szeretnék elmenni az ultrahangos vizsgálatra.
A Cleopatra Medical Centerre gondoltam, de előbb érdekelne a ti véleményetek és tapasztalatotok a többi központtal kapcsolatban.
Köszönöm!
Dr Hajdu Krisztinával kapcsolatban úgy látom, hogy nagyon jók a tapasztalatok. Ezen az oldalon többször találkoztam a nevével.
Esetleg lehet kérni DVD felvételt a vizsgálatról?
Csak egyet erteni tudok az elottem szolokkal! En 1 honapja voltam nala a 18. heti genetikai uh-n, par kep erejeig atvaltott 4D-re is, kaptam nyomtatott fotot es a vizsgalatot dvdn. Meg persze nagyon reszletes leletet, mindent nagyon alaposan vizsgalta a babat, megszamolta az ujjait is, stb. 15e Ft volt az UH, egeszseg penztarra elszamolhato. Viszont ha hozza akarsz menni, idoben jelentkezz be, mert az elojegyzes min. 3 het.
Boldog babavarast! (es bocsi az ekezetek hianyaert)
Istenhegyi és jó még a Lintner doki is, ő meg nem genetikára specializálódott (mint Hajdu) hanem magzati szívbetegségekre stb
kétszer voltam nála, szimpatikus és alapos, megszámol mindent és kérdezz nyugodtn, mert mindenre válaszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!