24 éves vagyok. A Quartett-teszt eredménye 1:270 negatív. Voltam genetikai uh-on, azt mondták minden rendben. Elhihetem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 18:57
1/2 anonim válasza:
Persze, hidd el!!!!
Különben nem tudom, hogy ha erre a kérdésedre egy arc nélküli, orvosi képzés nélküli ember azt válaszolja, hogy hülyeség, amit a genetikain mondtak, meg a quartett-tesztet is máshogy kéne értelmezned, mit tennél?! Szerintem inkább az orvosodban bízz, ha ilyen kérdések gyötörnek!
Boldog babavárást!
22hetes km
2/2 anonim válasza:
Ebben nagyon nehéz tanácsot adni.Én 39 évesen lettem állapotos.Én a kombinált tesztett csínáltattam meg aminek az eredménye 1:6000 lett.A genetikai uh is negatív volt az orvosom mégis azt tanácsolta hogy menjek el a genetikára vagy aláírom hogy nem vállaltam és ha baj lesz csak én lehetek a felelős.Elmentem megszurtak ami ismét negatív eredményt hozott.De Én nem mertem bevállalni hogy esetleg beteg lesz a babám.Nem kívánom ezt az élményt senkinek habár sokakat nem visel meg engem nagyon.Utánna olvastam csak hogy még ez sem 100%.Viszon így nyugodtan telt a maradék 20 hetem és októberben egészséges kisfiam szűletett.Visszon bele kell kalkulálni hogy ennek a vizsgálatnak is vannak kockázatai.De azt is hallottam hogy Down gyerekek nagy százalékát fiatal anyukák szűlik.Úgyhogy ezért nehéz tanácsot adni de akárhogy döntesz Én egy egészséges babát kívánok neked!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!