Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 éves vagyok. A Quartett-tes...

24 éves vagyok. A Quartett-teszt eredménye 1:270 negatív. Voltam genetikai uh-on, azt mondták minden rendben. Elhihetem?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 18:57
 1/2 anonim ***** válasza:
51%

Persze, hidd el!!!!

Különben nem tudom, hogy ha erre a kérdésedre egy arc nélküli, orvosi képzés nélküli ember azt válaszolja, hogy hülyeség, amit a genetikain mondtak, meg a quartett-tesztet is máshogy kéne értelmezned, mit tennél?! Szerintem inkább az orvosodban bízz, ha ilyen kérdések gyötörnek!

Boldog babavárást!

22hetes km

2009. márc. 21. 19:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nagyon nehéz tanácsot adni.Én 39 évesen lettem állapotos.Én a kombinált tesztett csínáltattam meg aminek az eredménye 1:6000 lett.A genetikai uh is negatív volt az orvosom mégis azt tanácsolta hogy menjek el a genetikára vagy aláírom hogy nem vállaltam és ha baj lesz csak én lehetek a felelős.Elmentem megszurtak ami ismét negatív eredményt hozott.De Én nem mertem bevállalni hogy esetleg beteg lesz a babám.Nem kívánom ezt az élményt senkinek habár sokakat nem visel meg engem nagyon.Utánna olvastam csak hogy még ez sem 100%.Viszon így nyugodtan telt a maradék 20 hetem és októberben egészséges kisfiam szűletett.Visszon bele kell kalkulálni hogy ennek a vizsgálatnak is vannak kockázatai.De azt is hallottam hogy Down gyerekek nagy százalékát fiatal anyukák szűlik.Úgyhogy ezért nehéz tanácsot adni de akárhogy döntesz Én egy egészséges babát kívánok neked!!!!!
2009. márc. 21. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!