5 hetes kismama vagyok. Antidepresszáns és nyugtató nem árthatott a babának?
Figyelt kérdés
Cipralexet és frontint szedtem.
Egy hete derült ki hogy babát várok,azonnal abbahagytam a gyógyszereket.
2012. júl. 20. 15:45
21/22 anonim válasza:
Ha segít: én teherbe esésem előtt közvetlenül Xanax-ot (ld. Frontin) szedtem elég hosszú ideje, ahogy + lett a teszt, azonnal abbahagytam. Gyönyörű, egészséges fiam született, de végig paráztam, hiába nyugtatott az orvos. Megértelek, és nagyon drukkolok Neked! Ebben az esetben a "mindent vagy semmit" törvénye érvényesül, vagyis amiit az első válaszoló írt. Minden jót Nektek, nem lesz semmi baj!
22/22 mandiga válasza:
Ha árt a gyógyszer, közel sem biztos, hogy nem marad meg, viszont problémákat okoz. Gyógyszer miatt nem feltélen sem a vetélés, sem a halva születés (bocsánat, hogy így irom), viszont betegséget iencsak okozhatnak az antidepresszánsok. Magamról tudom. A kisfiam lágyszájpad hasadékkal született, falvent szedtem 75 mg-ot, majd velaxint 50 mg-ot, mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok akkor volt gyógyszerváltásom. Azóta is magamat okolom. Mindent később csinált, felülés fordulás, mászás, járás. Épp ma 3 éves, és szerencsére semmi gond vele, csak a füle, mert 15-én lesz a második műtéte, sajnos grommetre van szüksége. Sajnos a gyógyszerek amennyit használnak, annyit ártanak is, nemcsak a magzatra nézve, de aki szedi annak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!