5 hetes kismama vagyok. Antidepresszáns és nyugtató nem árthatott a babának?
Cipralexet és frontint szedtem.
Egy hete derült ki hogy babát várok,azonnal abbahagytam a gyógyszereket.
Ja értem, ha ennyire "necces" volt a helyzet, akkor igen.
Nyugodt napokat neked, és pihenj sokat, tartsd bent azt a picit még egy darabig! :))
Érdekes... de Ők biztos tudják miért írták fel.
Jó egészséget!
28+5hkm
Nagyon szépen köszönöm,igyekszünk :)
Drága Kedves Kérdező,borzasztóan sajnálom ami Veled történt,hogy át kellett élned egy ilyen mérhetetlenül nagy fájdalmat. Most próbálj csakis a jóra gondolni! Pihenj nagyon sokat iszogass teát,próbálj pihenni. Szerintem nem ártottál vele,mivel még nem közvetlen a kapcsolat közöttetek,ezért erre gondolj te is,és konzultálj a dokival,hogy különösen figyeljenek oda a babócádra!
Nagyon nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked!!!
Kedves Kérdező!
Sajnos nekem is volt időszakom, hogy Cipralexet szedtem. S nekem azt mondta, a pszichiáter, hogy ez az a gyógyszer amit terhesség alatt is nyugodtan lehet szedni. (Persze én leszoktam róla, nem fogok drogos gyereket világra hozni, ha egyszer megadatik. Sőt szerintem maga az orvos egy barom.De hát egyszerűbb velem a gyógyszert etetni, mint + 10-15 pertcet rámfordítani.. De hát erre is rá kellett jöjjek...) De az én privát hozzáállásomtól és véleményemtől eltekintve, ha ilyet mondott akkor így hogy már nem is szeded, s ilyen kora babás vagy még BIZTOS nem károsította a picit. (Elvileg a cipralex terhesség alatt szedhető papírforma szerint, csak még nincsenek egészséges felnőtt emberek, akiknek az édesanyjuk ilyen szereket szedett volna a várandóssága alatt. )Remélem egy picit megnyugtatott a válaszom. :)
Nagyon sok boldogságot hozzá!
Nem gondoltam,hogy a körülményeket és a miérteket is le kell írnom.
Köszönöm a válaszokat!
Többsége sokat segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!