Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes kismama vagyok és...

11 hetes kismama vagyok és iszonyatosan rosszul érzem magam. Normális ez ilyenkor?

Figyelt kérdés
Lelkileg vagyok padlón. Mindenen képes vagyok sírni és még csak a legapróbb dolog miatt is dühkitörést kapok. Nem vagyok ideges típus így nem tudom ezt mire vélni. Iszonyatosan rosszul érzem magam emiatt. Ti hogyan kezelitek, kezeltétek vagy kezelnétek ezt a fajta állapotot?
2012. júl. 20. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, ezt hozza ki belőled a kismamaság. Teljesen normális, nekem is mondták az elején, ha ilyeneket érzek akkor ne ijedjek meg. Ez ugyan engem elkerült, de más tipikus tünetek azért voltak.

Úgyhogy nyugi, ne idegeskedj ezen, simán csak sírd ki magad ha úgy érzed, hogy kell!

Boldog babavárást

21 hkm

2012. júl. 20. 14:37
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Ez mind a hormonok miatt van. Sok mindent nem lehet kezdeni vele, próbáld magad kontrollálni, ha érzed, hogy valami feldühít, számolj magadban 10-ig, mielőtt valakinek a fejére borítassz valamit.
2012. júl. 20. 14:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem az első babámat várom. Már van 2 fiam. Ők 5 és 3 évesek. Velük nem volt ilyen bajom, velük a szokásos rosszulléteken kívül semmi bajom nem volt, most meg egyszerűen megvagyok veszve. Lassan szájkosarat kell, hogy rakjak saját magamra. :S :) Köszönöm a tanácsokat, ez a 10-ig számolás jól hangzik. Szerintetek lehet kislány lesz ha nem volt a srácokkal ilyen bajom?
2012. júl. 20. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én ugyanebben a cipőben vagyok mint te. 11 hetes vagyok, iszonyúan ingerlékeny, állandóan könnyben úszik a szemem, mert mindenen sírvafakadnék. Nem mellesleg nekem is 3 és 5 éves kisfiaim vannak :)
2012. júl. 20. 15:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nahát egy sorstárs! :) Hogy bírod a gyerekekkel? Micsoda véletlen, téged Isten küldött ide most! :)
2012. júl. 20. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Bár én már a végét járom, de az én fiaim is 3 és 5 évesek. Nagyon nehéz volt ez az időszak nekem is,eleinte én is ilyen voltam, sőőőőőőt,még most is. Most újra! Néha már szégyellem magam, mert szegény férjemen tombolom ki magam. Ez a hormonok műve, főleg nálatok az elején! De türelem már nem sokáig tart, lesz átmeneti nyugalmas időszakotok! (bocs a többes számért,de a másik kismaminak is szól,ha nem baj) Sajnos különösebben nem tudsz mit tenni,kezelni nem nagyon lehet. Borzasztó állapot! De lesz majd jobb, hamarosan elmúlik! Kitartást a végéig, szép várandósságot! 37,hkm.
2012. júl. 20. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nem Isten küldött, hanem alszik a kisebbik fiam és így van egy kis nyugi :) Amúgy vannak nyugodtabb napjaim is, csak néha kiborulok a fiúktól, ill. nem is kiborulok, csak amikért eddig nem szóltam, azokon most még a szemem is fennakad. Ráadásul még a páromon sem élhetem ki magam, mert már kb. 2 hete nem láttam. Nemzetközi gépkocsivezető és majd csak jövő héten jön haza valamikor. Kitartást kívánok mindenkinek, 37. hetes kismaminak pedig szép szülést kívánok.
2012. júl. 20. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!