Szabad-e fogyókúrázni terhesség ideje alatt?
Sok kismamát is diétára fognak.180grammos szémhidrát diétát szoktak alkalmazni a cukrosoknál.
Tehát ha kiiktatod a felesleges szénhidrátot az étrendedből,akkor a fogyás is menni fog.És mi sem könnyebb ennél nyáron,hiszen jönnek a friss gyümik,zöldségek.
Kimonodott fogyókúrát nem javaslom, még így sem.
Az viszont jó lenne, ha sokat nem híznál, és már most erősítenéd gyógytornász segítségével a hátad!! (én is gerincgondokkal kízdők).
Figyelj oda, hogy mit eszel, semmit ne vonj meg a szervezetedtől, a babának mindenre szüksége van, csak figyelj az egyensúlyra. Kevés nasit egyél, kevés fehérlisztes dolgot, és sok zöldséget, gyümit, főzeléket, levest, folyadékot.EGyél sovány húst, halat sokat, tejterméket.
Én is 20 kgot szedtem fel az elmúlt 2 évben, és képzeld, 35 hetesen csak 2kg többlet van rajtam. A baba felélte a tartalékaimat:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!