Hogyan tudnék fogyókúrázni terhesség alatt?
1 hónapos terhes vagyok és van rajtam 10-15 kg súlyfelesleg.
Szerettem volna lefogyni a terhesség előtt, de elhanyagoltam a dolgot.
Szeretnék kicsit fogyni, hogy nehogy nagyobb legyek a szülés után, mint most. :(
fogyókúrázni semmiképp ne kezdj el most
ha nem akarsz nagyon hízni, akkor a terhességi cukrosok diétája jó erre, illetve a cukros dolgokat kerüld, teljes kiőrlésű liszttel készült termékeket egyél, stb.
Fuh, az édességet majd próbálom megállni, meg nem enni nagyon hizlalókat.
Mikor kezdődik a nagy "evészet" időszaka?
Akkor terhesség és szoptatás alatt nem lehetséges fogyókúrázni?
A terhes torna segíthet?
Rubint Réka Terhes torna nevű videóját ismeritek? Ajánljátok?
Szia!
Szerintem ne itt kérdezősködj, sokkal kielégítőbb válaszokat kaphatsz a dokidtól mint itt. A fogyókúrát mindig komolyan kell venni, főleg a terhesség alatt. Egyébként rajtam is volt a terhesség elején kb 15 kg felesleg és senki nem mondta, hogy fogyózzak, pedig direkt rákérdeztem a védőnőmnél és a dokimnál. Szerintem nem olyan vészes az a 10-15 kg, most az egészségeddel kell foglalkoznod és nem azzal, hogy hány kg vagy. Szoptatás idején úgyis lemegy ha lesz sok tejed. De sok tejed csak akkor lesz ha terhesség alatt megfelelően étkezel és nem idegeskedsz. Úgyhogy szerintem az lenne a legjobb ha megnyugodnál és kikérnéd az orvosod és a védőnőd véleményét a dologról.
Szép terhességet, könnyű szülést és boldog babázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!