Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szereintetek tetszik a babának?

Szereintetek tetszik a babának?

Figyelt kérdés
Van egy zenélös elefánt, ami altató zenét játszik. Mindennap odateszem a hasamhoz, és 3-4-szer lejátszom neki. Állandóan rugdos ott ahová a játékot teszem, és miután abbahagytam akkor is mocorog. Szerintetek tetszik neki? Vagy túl hangos? Zavarja? Ha tetszik neki szüléskor bevihetem magammal a kórházba és lejátszhatom neki, hogy megnyugodjon? Vagy hülyeség az egész......
2012. júl. 20. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
:):) jó kérdésed van:D
2012. júl. 20. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, h tetszik-e neki:)))

azt tudom, h azok a zenék, amikor terhesen hallgattam, tetszettek neki kint is, a hangunkat felismerte, az apjáét is, meséket is olvasott neki, és azokat is szereti.

2012. júl. 20. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, ez sosem derül ki :)

Kint biztosan szeretni fogja azokat a hangokat, amiket terhesség alatt sokat hallott.

De hogy hangos-e neki??!! Passz.

Nekem tegnap akkor rúgkapált nagyon a kincsem, amikor túlságosan felhúztam oldaltfekve a lábam a hasamra, összenyomhattam kicsit. Én is éreztem, hogy nem kényelmes, visszatettem a lábaimat rendesen és egyből gyengén rúgdosott tovább.

Tuti nálam azért csinálta, mert nem tetszett neki.

Én nem tenném a hasamhoz. Ha távolabb van is hallja.

2012. júl. 20. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát a rudosás szerintem nem azt jelenti, hogy tetszik neki. Ha csak nincs házi uh-d és nem tudod megnézni, ahogy táncol rá, akkor szerintem inkább ne tedd oda, vagy ne játszd le neki ennyiszer. Ettől függetlenül vidd be nyugodtan a kórházba és játszd le neki, lehet, hogy kint már örülni fog neki, hogy jaaaa, ez az a hang, ami úgy idegesített odabent... :D Aztán nézd meg a reakcióját, hogy pozitív, vagy negatív. Akkor tudni fogod, hogy a pociban tetszett-e neki, vagy sem.
2012. júl. 20. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:

3as vagyok

Én továbbra is azt tudom erősíteni, hogy a mi babánk, akkor rugdos nagyon, ha gondja van.

Tegnap összekaptunk kicsit a férjemmel egy hülyeségen és olyan ideges lettem.

A babó úgy beindult, úgy rugdosott.

Majd elkezdtem neki mondani a mondókákat, amiket hónapok óta "tanulunk" és egyből nyugisabban mocorgott, ahogy szokott.

Én továbbra is azt mondom, ne tedd közvetlen a hasadhoz. :)

2012. júl. 21. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem hülyeség altatózenéhez szoktatni egy babát,amig nincs alvásgond. ne bolygasd. kórházba meg ne vidd sobatársaid megőrülnek az tuti
2012. júl. 23. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!