Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit felejtettem ki a kórházi...

Mit felejtettem ki a kórházi listámról?

Figyelt kérdés

Hálóing 4-5

Törölköző 3

Bugyi

Betét

Tusfürdő

Sampon

Fogkefe,fogkrém

Wc papír

Papír zsepi

Evőeszköz

Pohár

Szalvéta

Papucs(2-ebből egy zuhanyozni)

Köntös

Iratok

Toll

Fertőtlenítőkendő

Babának: body, rugi, vékony sapi,textil pelus, pléd,kiskesztyű karmolás ellen(kórházban pelust ilyesmit adnak).

Aug. végére vagyok kiírva

2012. júl. 20. 12:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mellszívó?

Csak azért kérdezem, mert ahol én szültem miután visszavitték a babókat mindenkinek fejni kellett. EGy szobában egy elektromos volt ,a többi kismamának be kellett hozni, vagy venni. A lefejt maradék tejcivel baktattunk a csecsemőosztályra.

Hálósbugyi, kisolló, tagyó(olyan amit tudsz vinni tusolni, vagy amibe a szülőszobába mész be)

Telefontöltő

2012. júl. 30. 12:45
 12/17 nittababy ***** válasza:
bocsi megtaláltam még is!!:)
2012. júl. 30. 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:
A legfontosabb FÉNYKÉPEZŐ!
2012. júl. 30. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:

....és ha töltős a fényképezőgép akkor vagy töltő, vagy elemek feltöltve!!! :):):) Annyit fogsz kattogtatni hogy fél nap alatt lemerülsz! :)

Plusz pakolj be nasit!! müzli, keksz stb, mert ha szerencséd lesz és jó helyen szülsz normális kaját kapsz, de lehet hogy ki kell húznod reggelire egy szelet kenyér, egy szelet párizsi, egy kockasajt. Ebéd:"üres" leves, sótlan főtt krumpli 1db virsli Vacsi: száraz briós

2012. júl. 30. 13:30
 15/17 anonim ***** válasza:
Én felírnám a sok sok csokit, ami szülés után energia dömpingnek kellene. Engem ez mentett meg, hogy szülés után másnap kitudjak menni zuhanyozni. :S
2012. júl. 30. 15:26
 16/17 Szanka ***** válasza:
Sztem minden megvan :) jaj, nekem is lassan pakolni kellene majd :D
2012. júl. 31. 20:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Haskötő ha akarsz. Legyező és kis törölköző a szüléshez.
2012. aug. 1. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!