Mit felejtettem ki a kórházi listámról?
Hálóing 4-5
Törölköző 3
Bugyi
Betét
Tusfürdő
Sampon
Fogkefe,fogkrém
Wc papír
Papír zsepi
Evőeszköz
Pohár
Szalvéta
Papucs(2-ebből egy zuhanyozni)
Köntös
Iratok
Toll
Fertőtlenítőkendő
Babának: body, rugi, vékony sapi,textil pelus, pléd,kiskesztyű karmolás ellen(kórházban pelust ilyesmit adnak).
Aug. végére vagyok kiírva
Mellszívó?
Csak azért kérdezem, mert ahol én szültem miután visszavitték a babókat mindenkinek fejni kellett. EGy szobában egy elektromos volt ,a többi kismamának be kellett hozni, vagy venni. A lefejt maradék tejcivel baktattunk a csecsemőosztályra.
Hálósbugyi, kisolló, tagyó(olyan amit tudsz vinni tusolni, vagy amibe a szülőszobába mész be)
Telefontöltő
....és ha töltős a fényképezőgép akkor vagy töltő, vagy elemek feltöltve!!! :):):) Annyit fogsz kattogtatni hogy fél nap alatt lemerülsz! :)
Plusz pakolj be nasit!! müzli, keksz stb, mert ha szerencséd lesz és jó helyen szülsz normális kaját kapsz, de lehet hogy ki kell húznod reggelire egy szelet kenyér, egy szelet párizsi, egy kockasajt. Ebéd:"üres" leves, sótlan főtt krumpli 1db virsli Vacsi: száraz briós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!