Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért felejtettem el? Más is...

Miért felejtettem el? Más is járt így?

Figyelt kérdés
Másfél éve született a kisfiam, de már most nem emlékszem a terhességemre! Úgy értem, egyes részletekre, időpontokra egyszerűen nem emlékszem, nem tudom felidézni! :( Pedig csodálatos, problémamentes 9 hónap volt, imádtam! De mégis olyan mintha 10 éve lett volna és nem alig másfél! Jár hasonlóan más is?
2010. szept. 14. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Annyi, de annyi sok élmény ért minket az elmúlt 2-2,5 év alatt! Rengeteg új információ napról-napra, nem csoda, ha a régebbieket nehezebb előbányászni. A lényeg, hogy a hangulata, a velejáró érzések megmaradtak.

Én is elfelejtettem már még azt is, hogyan gyarapodott születése után, mit csinált 5 hósan, hány kiló volt, stb. Ezer egyéb más dolog váltotta fel a régi infókat.

2010. szept. 14. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 9,5 hónapja szültem "csak",és én pedig a szülésre nem emlékszem!Cska arra hogy pozitív élmény,még jó hogy leírtam akkor,mert teljesen zavaros!Én a terhességre emlékszem,mert veszélyeztetett voltam az 5. héttől! :(
2010. szept. 14. 11:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen feledékeny anyuka :( :)

Igen, tény, hogy rengeteg információ és élmény ér nap mint nap. :) Az a nagy baj, hogy bár szerettem volna, végül nem vezettem kismama és baba naplót :( Elfelejtettem...azt is :(

2010. szept. 14. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Én írtam naplószerűséget, de nem részletest, csak hogy mikor mi volt a dokinál, heti hízások, pocaknövekedések.

Babámról felírtam dolgokat, mikor forgott, ült, kúszott, stb.

Különben én se tudnék semmit, ezeket meg tök jó végigolvasgatni.

De semmi lelkizés ezekben a naplókban, csak a szigorú tények :D

2010. szept. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!