Mit felejtettem el megvenni? Mi maradt le a kelengyelistámról?
Van már egy lányom,most is kislányunk lesz,így sok mindenünk megvan, de félek valami lemarad.
Ezek megvannak:
Ágy
Babakocsi, hordozó
Kiskád, állvány
Cumi,cumisüveg
Ágynemű,baldachin, lepedő
Fürdető, textilpelusok
Lázmérő, bébiőr, kisolló
Body, rugi,kispóló, nacik-rengeteg
Gondolom a kozmetikumokat kiírja a doki, ezen felül 70%-os alkohol, 6*6-os gézlap, kozmetikai vatta, fültisztító.
Csak tippek: popsitörlő, esetleg kézfertőtlenítő felnőtteknek, cumisüveg-mosó, neked cuccok a szüléshez, gyermekágyhoz.
Baba hajkefe,törülköző,popsi törlő,popsikrém,baba sampon,baba olaj- eleinte elég száraz a babák bőre,fürdés után érdemes bekenni- de ezt étolajjal is lehet helyettesíteni! és a hintőpor-bár ez utóbbit nem muszáj,ha hazamentek a kicsivel,akkor a köldökére ír ki a gyerekorvos alkoholt és hintőport,ez a hintőpor használható a hajlatok szórására is,hogy ne pálljon be a nyakánál és még egy pár helyen :-)
Nem láttam a felsoroltak közt kis takarót.-kell a babakocsiba is,meg a kiságyba is.
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,9hkm
Kozmetikumok:gondolom felírja a doki
Párásító készülék(meleg társasházban,panelban)
Csecsemőmérleg
Hőmérő(nem láz)
Fedeles pohár(anyatej tárolás)
Mellszívó
Pelenkázó
Szoptatós párna
Fürdőlepedő
Takarók
Orrszívó
Ennyi jutott eszembe,hirtelen!
Persze az orvos által felírtak azok egyértelműek.
Kombi a kiságy, így a pelenkázók megvannak, a kistakarók is.
Babakozmetikumok is, fülpiszkáló van, hőmérő van. Kertés ház így párásítóra nincs szükség.
Mellszívót és mérleget az elsőnél sem használtam, sztem most sem fognak hiányozni.
Köszi a tippeket.
Ezért nehezebb második babával, annyi minden megvan, és elvesezk itt a részletekben:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!