Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit felejtettem el megvenni?...

Mit felejtettem el megvenni? Mi maradt le a kelengyelistámról?

Figyelt kérdés

Van már egy lányom,most is kislányunk lesz,így sok mindenünk megvan, de félek valami lemarad.

Ezek megvannak:

Ágy

Babakocsi, hordozó

Kiskád, állvány

Cumi,cumisüveg

Ágynemű,baldachin, lepedő

Fürdető, textilpelusok

Lázmérő, bébiőr, kisolló

Body, rugi,kispóló, nacik-rengeteg

2012. júl. 9. 12:52
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Pelust kell még vennem
2012. júl. 9. 12:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Illetve lemaradt, az ágyra a zenélőforgó, szoptatóspárna és csörgők tömkelege:):):)
2012. júl. 9. 12:54
 3/14 anonim ***** válasza:

Gondolom a kozmetikumokat kiírja a doki, ezen felül 70%-os alkohol, 6*6-os gézlap, kozmetikai vatta, fültisztító.

Csak tippek: popsitörlő, esetleg kézfertőtlenítő felnőtteknek, cumisüveg-mosó, neked cuccok a szüléshez, gyermekágyhoz.

2012. júl. 9. 13:00
 4/14 anonim ***** válasza:

Baba hajkefe,törülköző,popsi törlő,popsikrém,baba sampon,baba olaj- eleinte elég száraz a babák bőre,fürdés után érdemes bekenni- de ezt étolajjal is lehet helyettesíteni! és a hintőpor-bár ez utóbbit nem muszáj,ha hazamentek a kicsivel,akkor a köldökére ír ki a gyerekorvos alkoholt és hintőport,ez a hintőpor használható a hajlatok szórására is,hogy ne pálljon be a nyakánál és még egy pár helyen :-)

Nem láttam a felsoroltak közt kis takarót.-kell a babakocsiba is,meg a kiságyba is.

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos,9hkm

2012. júl. 9. 13:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Ja,és fültisztító pálcika,amit a köldök kezeléséhez,az alkohol felvitelére lehet használni!!
2012. júl. 9. 13:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Sapka esetleg?
2012. júl. 9. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:

Kozmetikumok:gondolom felírja a doki

Párásító készülék(meleg társasházban,panelban)

Csecsemőmérleg

Hőmérő(nem láz)

Fedeles pohár(anyatej tárolás)

Mellszívó

Pelenkázó

Szoptatós párna

Fürdőlepedő

Takarók

Orrszívó

Ennyi jutott eszembe,hirtelen!

2012. júl. 9. 13:08
 8/14 A kérdező kommentje:

Persze az orvos által felírtak azok egyértelműek.

Kombi a kiságy, így a pelenkázók megvannak, a kistakarók is.

Babakozmetikumok is, fülpiszkáló van, hőmérő van. Kertés ház így párásítóra nincs szükség.

Mellszívót és mérleget az elsőnél sem használtam, sztem most sem fognak hiányozni.

Köszi a tippeket.

Ezért nehezebb második babával, annyi minden megvan, és elvesezk itt a részletekben:):)

2012. júl. 9. 13:30
 9/14 anonim ***** válasza:
Én vennék egy nagy méretű textil pelust a babakocsiba, hogy ne izzadjon a kocsiba a kicsi.
2012. júl. 9. 14:02
 10/14 anonim ***** válasza:
És amit még nem láttam a listákon: sterilizáló a cumihoz és a cumisüvegekhez.
2012. júl. 9. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!