Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit felejtettem el megvenni?...

Mit felejtettem el megvenni? Mi maradt le a kelengyelistámról?

Figyelt kérdés

Van már egy lányom,most is kislányunk lesz,így sok mindenünk megvan, de félek valami lemarad.

Ezek megvannak:

Ágy

Babakocsi, hordozó

Kiskád, állvány

Cumi,cumisüveg

Ágynemű,baldachin, lepedő

Fürdető, textilpelusok

Lázmérő, bébiőr, kisolló

Body, rugi,kispóló, nacik-rengeteg

2012. júl. 9. 12:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon bocs az offér,mindenkitől,de van pár felesleges dolog,ami fel lett sorolva!

Mellszívó: a fölösleges tejet kézzel is nagyszerűen,könnyen és gyorsan le lehet fejni!

Fedeles pohár- először is azt a kismama csomagban is szoktak adni,a lányáról valószínű van is,és hát ez is csak akkor kell,ha lesz annyi teje,hogy lefejje és eltegye "szűkösebb" napokra. Igaz,hogy később ez a fedeles pohár bébi ételek tárolására kiválóan alkalmas.

Sterilizálni a cumit-cumisüveget (ha eleinte kell egyáltalán cumi és cumisüveg) bőven elég,ha ki van főzve,elég steril lesz úgy is! Egyes cumikhoz,cumisüvegekhez vannak olyan tartozékok,amelyekbe vizet téve,mikróban könnyedén lehet sterilizálni!

Babamérleg: mérik hetente a tanácsadáson,naponta ha mérve van a gyerek,azzal csak stresszelve van az anyuka és ezáltal a baba is!

Szoptatós párna... Őszintén megvallva nincs ilyenem,és nem is látom értelmét. Megtámasztani éjszaka a pocakot,térd alá tenni "valamit" egy-egy kispárna,vagy most olyan melegek vannak,hogy takarózni nem kell,a paplant ha össze hajtjuk is tök kényelmes! A szoptatáshoz fekve nem kell semmi az anyukán és a babán kívül,ülve pedig azt a pár kilós csöppséget nem esik nehezére senkinek sem fogni! Hogy ne izzadjon össze a baba és az anya,egy textil pelust lehet a karunkra tenni.

...

Tényleg nagyon bocsi az offokért!!!

2012. júl. 9. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:

engem a mérleg megnyugtatott, mert bizonyította, hogy jól eszik a babám. :)

Szúnyogháló, esővédő babakocsira

Szivacs alátét a kiskádba (nekünk legalábbis hasznos volt)

vízhőmérő

eldobható pelenkázó alátét

pelenkázóra alátét

nadrágból csak lábfejeset használtunk eleinte (praktikusabb)

kamilla tea- párologtatni bármikor jól jöhet!

2012. júl. 9. 16:31
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es válaszolónak:én vagyok az,aki olyan sok "felesleges" dolgot felsorolt.Én sem tartom mind jó ötletnek,nekem sincs minden.Lehetőségeket soroltam fel a kérdezőnek,hogy tudjon miből válogatni:)
2012. júl. 9. 17:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök,hogy nem vetted Magadra az Offomat!!! :-)
2012. júl. 9. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!