Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma adtam le a vizeletem és...

Ma adtam le a vizeletem és ugye tegnap nem szabadott volna édeset ennem,de én ezt el is felejtettem h ma vinnem kell pisit.Így káosz lesz a vizeletem eredménye?

Figyelt kérdés

Ettem egy csokit.Kimutathatja?Ja és reggel a sietségemben elfelejtettem kimosni a gyógyszeres üveget amibe tettem a pisit,elötte csak kifújtam h ne legyen benne gyógyszerpor.Szerintetek kimutat vmi rosszat?

Annyira aggódom de magamat hibáztathatom.

Ha vmi érték magas akkor újra vinni kell pisit...?

2009. jan. 7. 10:15
 1/2 anonim ***** válasza:
A gyógyszerporról nem tudok nyilatkozni, attól is függhet, hogy mi volt, de tényleg nem értek hozzá. Az édességevés viszont biztos, hogy nem befolyásol semmit. A vércukorszintet - mint a neve is mutatja - kizárólag vérből lehet megmérni. Ha a szervezeted jól tolerálja a cukrot, akkor mindegy mennyit eszel előző nap, reggelre lebontja a normál értékre. Ha meg gond van, a kevés szénhidrát is magas éhgyomri értéket csinál. De ha valami abnormális lesz az eredményben, úgyis csinálnak kontroll laborvizsgálatot, szerintem ilyesmivel ne gyötörd magad.
2009. jan. 7. 10:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy káosz lesz, de ha így is lesz, nincs mi miatt aggódnod. Annyi, hogy új "mintát" kell adnod. Nem a csoki miatt, hanem a gyógyszerpor miatt. Én egyszer egy kis kaviáros üvegben vittem és ki voltak akadva az asszisztensnők, hogy ilyet még sosem láttak, nem tudja értelmezni a gép az adatokat. (Az volt a baj, hogy az elmosott kaviáros üvegben benne maradtak a halolajmaradványok és ez bezavarta a gépet.) Annyi volt, hogy ott a laborban újra kellett "mintát adni" egy pohárba. Ha rossz értékeket kapsz, nyugodtan mondd meg, hogy nem te gyógyszereztél, hanem az üveg volt olyan! (A csoki nem vészes.)
2009. jan. 7. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!