Ma adtam le a vizeletem és ugye tegnap nem szabadott volna édeset ennem,de én ezt el is felejtettem h ma vinnem kell pisit.Így káosz lesz a vizeletem eredménye?
Figyelt kérdés
Ettem egy csokit.Kimutathatja?Ja és reggel a sietségemben elfelejtettem kimosni a gyógyszeres üveget amibe tettem a pisit,elötte csak kifújtam h ne legyen benne gyógyszerpor.Szerintetek kimutat vmi rosszat?
Annyira aggódom de magamat hibáztathatom.
Ha vmi érték magas akkor újra vinni kell pisit...?
2009. jan. 7. 10:15
1/2 anonim válasza:
A gyógyszerporról nem tudok nyilatkozni, attól is függhet, hogy mi volt, de tényleg nem értek hozzá. Az édességevés viszont biztos, hogy nem befolyásol semmit. A vércukorszintet - mint a neve is mutatja - kizárólag vérből lehet megmérni. Ha a szervezeted jól tolerálja a cukrot, akkor mindegy mennyit eszel előző nap, reggelre lebontja a normál értékre. Ha meg gond van, a kevés szénhidrát is magas éhgyomri értéket csinál. De ha valami abnormális lesz az eredményben, úgyis csinálnak kontroll laborvizsgálatot, szerintem ilyesmivel ne gyötörd magad.
2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy káosz lesz, de ha így is lesz, nincs mi miatt aggódnod. Annyi, hogy új "mintát" kell adnod. Nem a csoki miatt, hanem a gyógyszerpor miatt. Én egyszer egy kis kaviáros üvegben vittem és ki voltak akadva az asszisztensnők, hogy ilyet még sosem láttak, nem tudja értelmezni a gép az adatokat. (Az volt a baj, hogy az elmosott kaviáros üvegben benne maradtak a halolajmaradványok és ez bezavarta a gépet.) Annyi volt, hogy ott a laborban újra kellett "mintát adni" egy pohárba. Ha rossz értékeket kapsz, nyugodtan mondd meg, hogy nem te gyógyszereztél, hanem az üveg volt olyan! (A csoki nem vészes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!