Ez a méhszáj lehet? 41hkm
Figyelt kérdés
elég ha csak egy picit bedugom az ujjam 1-2 centire, és a hasam felöli fal kő kemény, ez felfelé egyre keményebb, de a méhszájat nem lehet elérni. Ha már ilyen lent kő kemény, ez még a méhszáj része? Ha még ennyire kő kemény az nagy baj ennyi idősen, nem? :S Szülésnek még jele sincs.2012. júl. 19. 23:49
1/4 anonim válasza:
Csodálom hogy nem kell bent feküdnöd a kórházban. Én ilyenkor már bent feküdtem.
Bocs hogy nem a kérdésre válaszoltam
2/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de ennyi idősen az a baj, hogy ezt kézzel nézegeted. Nem fogod tudni megállapítani a konzisztenciáját, de nyugalom, hamarosan a kezedben lesz a picid! :)
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos, ha valamit tudni akarok nekem kell megnézegetnem... nem nyúltam be nagyon, meg nem is tudnék a hasamtól sem, csak fura, hogy szinte már a bemenettől kemény a hüvelyem fala. Nem fekszem bent, mert Angliában élek, és itt 2 hétig hagyják mindenféle vizsgálat nélkül túlhordani, már rohadtul aggódom meg ki vagyok akadva, de nem csinálnak vizsgálatot, se nst, se magzatvíz, semmi... keddre beírtak indításra, hogyha addig nem jön magától, akkor bemehetek. Hívtam őket, kérni akartam vizsgálatot, mondtam, hogy fizetek érte, de még így sem, szinte kiröhögtek, hogy ne parázzak már, ezekre a vizsgálatokra nincsen szükség. Csak érdekes módon már 2x beindult a vajúdásom és leállt... Gondoltam megnézem (vettem steril gumikesztyűt) hogy felpuhult e már a méhszájam vagy mivan, hátha érzek valamit, de hát esélytelen volt, mint írtam a pocakotól hozzá sem fértem szinte:) Ma reggel már ilyen nyákos folyásaom van, de nem magában a nagy darab nyákokban, hanem inkább ami utána marad szimpla folyás már vérdarabkák vannak, meg barnás színű. Ez normális?
2012. júl. 20. 09:45
4/4 anonim válasza:
Jaj, értem, Anglia egészen más. :( Ne aggódj, és ha ez segít, nekem így ment el a nyákdugó... :))) Kitartás, drukkolok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!