Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhszáj 3100, ez nem gond 34...

Méhszáj 3100, ez nem gond 34 hetesen ugye?

Figyelt kérdés

Lányommal teljesen a szülés napjaáig zárt voltam.

Most voltam a minap orvosnál, ezzel még akár végig is kihúzhatjuk ugye??? Vagy nem valószinű??

2012. júl. 18. 07:46
 1/4 Jubilee ***** válasza:
Kislányommal 29 hetesen lett 3100. 36 hetesen 2100 a méhszájam. 38 hét 3 naposan született meg. Kisfiammal 36 hetesen 2110 volt, ő 37 hét 6 napra született. Ne aggódj, semmi gond nem lesz! :)
2012. júl. 18. 07:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 2. terhességemkor a 34. héten 2100 volt a méhszáj állapota.A kicsi 37+3 hétre született(3090 gramm,53 centi volt).Nem bánom,hogy nem maradt bent végig,így is szép,fejlett baba volt.Most a 30. hétben vagyok,2000 a méhszájértékem.Én azt mondom a 36.-37. héttől bármikor jöhet,ott már gond nincs.
2012. júl. 18. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is itt olvasgattam erről, mert szintén 2. terhességem, a fiammal zárt voltam végig, most a lányommal a 35. héten 2100 lett a méhszáj. A doki semmi aggasztót nem mondott, csak annyit, hogy bő egy ujjnyira kinyílt a külső méhszáj. Hogy a méhnyak is rövidült, azt innen tudtam meg (a 2-es, első érték) Nem aggódok rajta, hogy gond lenne, állítólag többedig terhességnél hamarabb nyílik, ettől még hetekig el lehet húzni. Ma vagyok 36 hetes, én azt mondom, hogy még 2 hetet maradjon bent a lánykám, azután jöhet bármikor.

Nálad is 4 hetet még azért várjon, de a végéig is kihúzhatjátok.

A fiam 10 nappal előbb született, jó lenne a lánykám sem várna végig...

Könnyű szülést kívánok!

2012. júl. 18. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:
A 29. Héttől 2100-as volt a méhszáj értékem, ennek ellenére 4 nappal hordtam túl a lányomat. És nagyon nehezen tágultam az oxitocin ellenére is. Szóval simán végig lehet vinni ilyen értékkel.
2012. júl. 18. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!