Mi kell a családi adókedvezményhez?
Figyelt kérdés
A párommal 5 éve vagyunk együtt, 3 éve jegyben. 9 hetes terhes vagyok, és majd szeretnénk igényelni az adókedvezményt. Mi kell így hozzá? Apasági nyilatkozat? Vagy valami élettársi nyilatkozat? Esetleg mindkettő? Köszi a válaszokat! :)2012. júl. 19. 15:51
11/14 anonim válasza:
Nekünk is orvosi igazolás kellett meg apasági nyilatkozat, nem kell hozzá házasnak lenni, még élettársak sem, mert mi sajnos nem élünk együtt a párommal, és ettől a héttől kezdve kapja a párom a munkahelyén, és még nem született meg a baba, úgyhogy születése előtt is jár, lényeg, hogy a magzatnak be kell töltenie a 90 napot.
38hkm
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! :) Könnyű szülést!!!! :)
2012. júl. 19. 18:28
13/14 anonim válasza:
Szia!Nekem a párom igényelte vissza a mostani adóbevallásnál.Nem kértek semmilyen papírt,még kérdeztük is,de a könyvelő azt mondta hogy elegendő a bevalláson szerepelnie.Igaza volt,megkaptuk a pénzt,senki semmit nem kért vagy kérdezett.Egész évre igényeltük vissza,mert pont az előző év decemberében volt 90 pár napos a baba a pocakomban.
14/14 anonim válasza:
Ja!A párom papírjaihoz csatolni kellett valamilyen nyilatkozatot,amit nekem alá kellett írni,de azt is a könyvelő intézte.Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!