Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kimenjek a Szigetr...

Szerintetek kimenjek a Szigetre 24 hetesen? Nagyon gondolkozom rajta, párom elkísérne természetesen. Vélemény?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32 hetesen voltam valamelyik évben Tankcsapda koncerten. Ráadásul Pest megyében lakom (volánbusz+ egyéb bkv járatok +ugye a hév), úgyhogy utazni is kellett rendesen. Úgy hívtam fel előtte a húgomat, hogy nagyon elmennék, mert imádom a Tankcsapdát, csodálkozott is, mert még nem voltam soha a Szigeten, de én ragaszkodtam hozzá. Mondta, hogy jó, eljön velem, szerez jegyet is, majd ott kell átvennünk. Negyedik gyerekemet vártam akkor, rég nem éreztem ilyen jól magam. Egy srác még ki is szemelt magának, ahogy álltunk a Nagyszínpadnál...nem bántam meg, hogy elmentem. Férjem nem tudott jönni, de haza már Ő hozott minket.
2012. júl. 19. 14:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Én nagy fesztiválos voltam ( volt,sound,sziget,urban ), rengeteg helyen voltam és nagyon régóta nem hagytam ki egyet sem. Idén nem is gondolkodtam rajta,mert azért hiába kísért volna el engem is a párom,valahogy nem.. Most babát vársz,vigyáznod kell magadra nagyon és biztos Te is tudod,hogy miféle emberfajzatok megfordulnak az ilyen helyeken,nem figyelnek a másikra,egy perc alatt történhet baj. én a helyedben kihagynám,eladnám a jegyeket és vásárolnék inkább valamit az árából. Jövőre is ráérsz bulizni!

21 éves 30 hkm

2012. júl. 19. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Hirtelen: én nem mennék. Már nem vonzzanak az ilyen fesztiválok, a tömeg, sok ember meg végképp nem.

De: ha kapnánk mi is a jegyet, tehát semmibe nem kerülne, és a párom is szívesen menne tehát nem adnánk el a jegyeket, akkor nappalra kinéznék. Nem éjszakákig tartó tivornyázásra gondolok, hanem "úgysem vesztünk semmit" alapon délután, estefelé kinéznék, meglenne a feeling, és mégsem a legtombolóbb tömegben este 10-kor. Szóval max. 8-kor indulnék haza. De a toi toitól én is írtozom, úgyhogy ha meg tudjátok oldani a wc-t akkor ok, a toiba biztos be nem mennék.... grrrrr....

2012. júl. 19. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!