Szerintetek kimenjek a Szigetre 24 hetesen? Nagyon gondolkozom rajta, párom elkísérne természetesen. Vélemény?
Nem mennék. Tömeg, por, WC kérdéses, nagyon hangos a zene. Nem az a hely, ahol a kismamákra figyelnek, lehet, hogy meglöknek, megütik a hasadat.
22 hetesen nem mentem el a Metalica koncertre, pedig a jegyem is megvolt már hónapokkal korábban.
Nem kockáztatnék.
Én kimennék, csak kerülném a tömeget, mármint nem állnék például előre egy Nagyszínpadnál, nem mennék előre a sátrakban. Nincs por, nincs füst, csak egy csomó ember.
Én rengetegszer voltam Szigeten, sokszor kint is sátraztunk egy hétig (vagy 12 éven át), nagyon sok kismamát láttam. Más kérdés, hogy harmadik babámat várom és terhesen még sosem voltam, de ennek nem az az oka, hogy terhes vagyok, hanem az, hogy már "öreg vagyok bohócnak", úgy értem, már engem nem érdekelnek ezek a fesztiválok. 24 hetesen simán ki mernék menni, ha még mindig érdekelnének ezek a lehetőségek.
Ha külön fizetnének érte akkor sem...
Sorolom, oké?
1. wc. Na ezt nem kell gondolom kifejteni, amikor mentünka Balcsira 26 hetesen akkor mondtam a páromnak, h inkább nyomja oda kicsit a gázpedált, de benzinkúton nem fogok pisilni.
2. Tömeg. Bármikor, bárhol meglökhetnek, észre se veszik, a színjózanok aránya a részegekhez képest elenyésző.
3. Füst. Köszi, passzív dohányzás.
4. Zaj. (Az a jó, mikor dübörög, csak nem a babának odabent...)
nem mennék veszélyeztetném a saját és babám biztonságát, véletlenül fellöknek odalöknek valaminek ráadásul a mély ütemes zene hosszú távon nagy nagyon nem jo
szerinted kecskemétre a repülös napokra miért nem mehetnek terhes kismamák.?
úgy kaptuk a jegyet, szóval nem vesztenénk semmit ha nem mennénk.
erősen gondolkozom, hogy mi legyen, párom nem akarja mert félt, mondjuk én is csak attól félek, hogy meglöknek vagy ilyesmi..
majd kiderül.
köszi a válaszokat!
Szia!
Ha páros vigyáz Rád,óvatos tudsz lenni,és kerülöd a hatalmas tömeget,akkor menj nyugodtan,bár én ezektől függetlenül tartanék a wc higiéniája miatt...Szerintem elég nagy a fertőzésveszély(bár nem voltam még a Szigeten) és gondolom tömeg is van a WC-nél,és nem biztos,hogy szerencsés sokáig sorban állnod,ha a manócskád épp a hólyagodon tanyázik. Én nem mennék,de ez egyénfüggő.
29hkm
:D
max "beugrunk egy-két órára, rokonék" lakókocsiból árulják a lángost, talán náluk jó a wc. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!