Ha várandós vagyok és még nem tudtam róla és az első 1-2 hétben dohányoztam azzal nagy kárt okozok a picinek? Természetesen mihelyst megtudtam, hogy babám lesz egyből leraktam.
köszönöm :)
ki van száműzve a párom az erkélyre dohányozni :)
baba mellett úgyse szabad a lakásban, csak szokja, hogy télen is ki kell mennie :)
Nem valószínű, de ezen most már úgy is kár parárzni, utólag nem tehetsz semmit. Azzal meg nem leszel előrébb, ha 9 hónapig azon parázol, hogy vajon ártottál-e neki vagy sem.
De amúgy ezért kellene a gyerekcsinálsának tervezett dolognak lennie. Hogy már előtte fel tudj készülni a terhességre pl. azzal, hogy leteszed a bagót.
igazad van, nem terveztük "becsúszott". amióta mondtam páromnak, hogy babunk lesz szinte lebeg a boldogságtól. és persze én is kiugrom a bőrömből :)
olyan jó érzés, tudni hogy egy piciny élet fejlődik a szívem alatt :)
én is cigiztem, képtelen voltam letenni, pedig terveztük a babát. de úgy voltam vele, hogy amíg nincs, addig nem tudok leszokni. aztán 7 hetesen megtudtam, hogy babás vagyok. attól a perctől nem gyújtottam rá és akkor már egyáltalán nem volt nehéz megállni. persze, jobb lett volna, ha már a tervezéskor leteszem, de nem így lett és egyelőre úgy néz ki semmi probléma.
Neked pedig boldog babavárást és ne aggódj! :)
28 hkm
köszönöm, megnyugtattatok. :)
valahol hallottam, hogy ilyenkor fejlődik ki az idegrendszere a kicsinek, ezért izgultam :)
4 hetes terhes voltam mikor kiderült, hogy babát várok és én is dohányoztam. Amint megtudtam a hírt azonnal leraktam. Szerencsére nem volt semmi baj.
22 hónapos Fiúcska Édesanyja
gartulálok! :)
jó egészséget a Babóknak is meg a Mamijuknak is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!