Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy menstruál valaki az első...

Hogy menstruál valaki az első hónap (ok) ban, ha várandós?

Figyelt kérdés

Valaki tud erről valamit?

Azt talán értem, hogy később volt peteérés/beágyazódás stb., de mi az, hogy azért menstruál valaki, mert a szervezete emlékszik rá? És mi van közben a kis magzattal?

2009. febr. 6. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem rendesen volt menszeszem aztán egyszer csak elmaradt,elmentem orvoshoz és közölték velem 4hónapos terhes vagyok,rá 2hétre meg is mozdult.Ami furcsa a dologban hogy én ez alatt az idő alatt szedtem a fogamzás gátlót és még terhességre utaló jelem sem volt.Végig féltem hogy valami baja lesz babának de makk egészségesen született most 15éves és semmi problémája nem volt és nincs most se.
2009. febr. 6. 16:55
 2/2 anonim ***** válasza:
ha a hormonok nem megfelelő mennyiségben vannak jelen, akkor fordul elő vérzés a terhesség alatt is, de ez nem igazi mnstruálás, csak hasonló, általában menniységben és állagában is valamennyire más mint a rendes vérzés
2009. febr. 6. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!