Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy dilemma a munkahelyemen!...

Nagy dilemma a munkahelyemen! Elmondjam vagy titkoljam?

Figyelt kérdés
Április óta vagyok bejelentve 4 órásra(Persze napi 12 őt dolgozom le)...7 hetes kismama vagyok és nem merem megmondani a munkáltatómnak,hogy babát várok mert teljesen biztos vagyok benne,hogy egyből kirúgna!Szerintetek mit tegyek?Dolgozzak amíg csak tudok és tudom titkolni a hasam vagy vannak erre törvények ami segítheti a helyzetem?Kérlek segítsetek nekem
2012. júl. 19. 11:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es!

Azt hiszem most le kell,hogy süllyedjek a szintedre mert csak úgy fogod felfogni!Először is...ku...a sajnállak,valoszínüleg neked vagy nincs gyereked,mert egy ilyen sze..t ostoba gerinctelen r...cnak nicns aki csináljon babát vagy csak ki...ttul unatkozhatsz,hogy megosztottad velünk a fantasztikus véleményed,bár meg sem szólaltál volna!Téged nem az ilyen p..k miatt mint én,nem miattunk nem vesznek fel,hanem azért mert egy utolsó f...g vagy!Minden normális válaszolómtól elnézést kérek ezekért a szavakért,de nem titkolom a kisasszony kihozta belőlem a legrosszabbat!Köszönöm nektek az eddigi válaszokat és további szép napot kívánok nektek....Neked 4-esem pedig csak egyet kívánnék..........

2012. júl. 19. 12:08
 12/22 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy,hogy mióta próbálkozunk!1 hónap alatt sikerült összehoznunk a babát,tervezett baba...Saját házban élünk a párommal ami nem hiteles,kocsink van ami nem hiteles és boldogok vagyunk!Kérdem én akkor miért ne vállalhattam volna be egy babát?????Miért nézzem én a munkáltatómat és tervezzem én az ő vállalkozásához a teherbe esésem???!!!!Ő né engem?!tudom nem én vagyok ebben az országban az egyetlen de heti 6 napban dolgozom 12 órát!Miről beszélünk?Akkor akarok babát amikor én és a párom úgy gondolja nem pedig akkor amikor én és a munkáltató úgy akarja!Köszönöm mindenkinek a választ,segítséget....
2012. júl. 19. 12:14
 13/22 anonim ***** válasza:
Még egy tipp ez nagyon fontos!!!!! Legyen írásos nyoma a bejelentésednek ha megteszed!! Pl. aznap reggel mielött indulsz dolgozni küldj emailt is erről a munkáltatódnak, vagy írjon alá egy papírt hogy tud erről, vagy legyenek tanuk. Sajnos több ismerősőm is volt akik csak négyszemközt szóltak a fönöknek és repültek! Nem tehettek semmit, még a bíróság sem, mert nem volt bizonyítéka a kismamáknak! Bocsi ha hosszú lett de hidd el ez fontos.
2012. júl. 19. 12:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Ilyent már én is hallottam szóval tényleg legyen nyoma, hogy szóltál.
2012. júl. 19. 12:51
 15/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm lányok!És ha mondjuk azt mondja hogy ő nem írja alá a papírt akkor mit tehetek?:(
2012. júl. 19. 12:56
 16/22 A kérdező kommentje:
Ki pontozta le a normális válaszolóimat??!!!!Eszem meg áll......
2012. júl. 19. 13:06
 17/22 anonim ***** válasza:
Amellett is legyen tanud. de például ne kollegád, mer ha bíroságra megy az ügy ő ugysem fog a saját fönöke ellen tanuskodni. Egy két családtag, vagy barátnő.Sztem az email a leghasznosabb. Vagy a terhes kiskönyved fénymásolatát add postára feladóvevénnyel h bizonyithasd mikor adtad postára. Ha ilyen a fönököd hogy 4 órára jelent be, biztos kíbúvót keres majd, előzd meg a bajt. Inkább parázd túl szerintem.
2012. júl. 19. 13:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Az e-mail is jó, de mégjobb a tértivevényes levél, és tegyél rá lnk jelzést is, mert így csak személyesen veheti át.
2012. júl. 19. 13:13
 19/22 anonim ***** válasza:

Jól irják,legyen nyoma annak hogy szóltál.

Tértivevényes levél,email,és ha van hr-es,személyzetis,szólj annak is egyből.

2012. júl. 19. 13:22
 20/22 anonim ***** válasza:
ez nagyon jó, most kaptam mailben
2012. júl. 19. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!