Ha az első terhesség vetéléssel végződött (6 hetesen), az a második terhességnél számit?
7 hónapja volt egy vetélésem,arra lennék kiváncsi, hogy a második terhességnél hamarabb fog nőni a pocim,és hamarabb fogom megérezni, mintha első terhesség lenne, vagy ennek csak akkor van jelentőssége, ha az első szüléssel végződik?A hanyinger erősebb, mint az elsőnél volt, még a fogmosást sem birom.Irjatok tapasztalataitokról!!!
6+2 hetes kismami
Nem hiszem, hogy hamarabb fog nőni, mert 6 hetesen vetéltél el, olyankor még a méhszalagok nem nyúltak.
De maga a terhesség lehet más, nincs két egyforma terhesség.
Én az előző terhességemmel 7 hetesen vetéltem el. Három hónap múlva újra babás lettem. Nekem mindkét esetben csak erős mellfájdalmam volt, kb. egyforma mértékben. Én semmit nem éreztem máshogy másodszorra.
Ha vannak tüneteid, főleg a hányinger, azért akkor baj csak nincs!
Én mindig azt mondogattam magamnak, hogy a villám sem csap be kétszer ugyanoda, szóval remélem nálad is okés lesz minden! :)
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!