Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az első terhesség vetélésse...

Ha az első terhesség vetéléssel végződött (6 hetesen), az a második terhességnél számit?

Figyelt kérdés

7 hónapja volt egy vetélésem,arra lennék kiváncsi, hogy a második terhességnél hamarabb fog nőni a pocim,és hamarabb fogom megérezni, mintha első terhesség lenne, vagy ennek csak akkor van jelentőssége, ha az első szüléssel végződik?A hanyinger erősebb, mint az elsőnél volt, még a fogmosást sem birom.Irjatok tapasztalataitokról!!!

6+2 hetes kismami

2009. júl. 14. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy hamarabb fog nőni, mert 6 hetesen vetéltél el, olyankor még a méhszalagok nem nyúltak.

De maga a terhesség lehet más, nincs két egyforma terhesség.

2009. júl. 14. 11:03
 2/3 anonim ***** válasza:
én kilenc hetesen vetéltem el fél éve. Most 11 hetes vagyok, és mintha már domborodna a pocim, és ilyesmi a múltkor nem volt. De hat hét mér korai vetélés, akkor szinte még nőni sem kezd a méhed.
2009. júl. 14. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én az előző terhességemmel 7 hetesen vetéltem el. Három hónap múlva újra babás lettem. Nekem mindkét esetben csak erős mellfájdalmam volt, kb. egyforma mértékben. Én semmit nem éreztem máshogy másodszorra.

Ha vannak tüneteid, főleg a hányinger, azért akkor baj csak nincs!

Én mindig azt mondogattam magamnak, hogy a villám sem csap be kétszer ugyanoda, szóval remélem nálad is okés lesz minden! :)

20 hetes kismama

2009. júl. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!