Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti jártok strandra? Nem...

Ti jártok strandra? Nem tudom, hogy mehetek-e, mert a védőnőm azt mondta, hogy nem lehet fürdeni csak zuhanyozni. Akkor strandra se mehetek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 09:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én lemondtam a tengerparti nyaralást,pedig a dokim azt mondta nyugodtan menjek.

Ja és mióta kiderült,hogy terhes vagyok mi sem szexeltünk. Van más módja is annak,hogy páromat kordában tartsam! ;)

A babám mindennél fontosabb,és ezt csak az érzi igazán,aki már elvetélt párszor és 4éve várt a csodára!

2012. júl. 18. 15:09
 22/25 anonim ***** válasza:

Azért mert babát várunk, még nem vagyunk betegek. Az egészséges terhesség azért egészséges, mert a természet így alkotta meg a nőt. 9 hónapon keresztül ki tudja hordani egészséges magzatát és kész.

Nem vagyok orvos, de el nem tudom képzelni, hogy zárt méhszájnál (mondjuk így egészséges terhességnél) milyen nagy fertőzést tudunk elkapni, ami a baba életébe kerülne? Max, ha nem kezelik. Egy gombától semmi baja nem lesz a picurnak, vagy ha odafigyelünk a higéniára.

Nem hiszem, hogy azért felelőtlen lennék, mert fürödtem a Balcsiban (nem egész nap áztattam magam benne, hanem max egy strandolás alkalmával egyszer bementem nyakig kb. 20 percre). Ezért miért kell így beszélni? A dokik meg... én bízom a dokimban, tudja, hogy mit mond és miért mondja. Ha azt mondja lehet fürdeni, akkor én nem vétózom meg, ha azt mondja, hogy 20. hét után megihatom néha a két deci jó minőségű vörösbort, akkor meg is iszom. Ha azt mondaná, hogy no sex, akkor nem szexelek. Ennek ellenére én is meg tudom számolni egy kezemen, hogy 35 hét alatt hányszor sexeltünk a párommal, de az nem amiatt van, mert azt gondolnám, hogy terhesen nem lehet. Megint: egészséges terhességnél. Mert aki nyilván veszélyeztetett valami miatt, annak mondják is, hogy hanyagolja erre a pár hónapra.

Ezért van különbség egészséges terhesség és veszélyeztett között.

Írom ezeket úgy, hogy van már egy 2,5 évesem, utána pedig volt már két korai vetélésem is. Meg sem fordult a fejemben, hogy a vetélések az én hibám lett volna, mert ezt senki sem tudja bizonyítani.

Kérdező: kaptál ilyen és olyan válaszokat is, neked kell tudnod, hogy kinek, miben hiszel, és te tudod, hogy a tested terhesség nélkül hogy szokott a strandok után viselkedni. Én sokkal jobban féltem az első 3 hónapban, mert akkor aztán minden betegségen átestem (torokgyulladás, arcüreggyulladás, kötőhárgya, stb) antibiotikum kúrákon voltam túl. Ez sokkal jobban aggasztott a babával kapcsolatban, minthogy 34 hetesen fürödjek e a Balatonban. Gombás fertőzést hüvelykúppal szépen lehet kezelni, nekem kb. 3 után el is múlt, és ehhez még Balaton sem kellett, hogy legyen....

Bocsi, de kiakasztott az egyik válaszoló stílusa, mert ő nem tudja elfogadni, ha másnak más a véleménye. Ilyenekből lesznek a "rosszindulatú" paramamik, akinél csak az a jó, ahogy ő csinálja... akinek nem inge....

2012. júl. 18. 16:15
 23/25 anonim ***** válasza:
Most a szexnek ehhez mi köze van? Nem tudom mégis mi baja lenne a babának? Semmi! Én jártam strandra igaz nem sűrűn kb 3x voltam , nagyon jó volt, semmi bajom nem lett. Egyébként aki nagyon fél tegyen fel egy canestenes tampont és kész :)
2012. júl. 18. 16:47
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
a kiabálós válaszoló 18-as válasza ismét nem tetszik,mégis honnan veszi,hogy ha ikreket várnék a párom félremenne.tudod ha ilyen stílusom lenne mint neked,akkor előbb menne félre.akkor sem hiszem el hogy a szextől mentek el,hacsak nem csinálták igen durván.de ha gondolod (mert úgy látom elemedben vagy) igen,mesélhetsz erről napestig de úgysem az a nézetem mint a tiéd attól még nem kell lehordani másokat!
2012. júl. 19. 00:28
 25/25 anonim ***** válasza:
kedves 11-es! de el lehet fogadni teljes mértékben ha valaki ennyire komolyan veszi a babáit de nem ilyen stílusban!
2012. júl. 19. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!