Ti jártok strandra? Nem tudom, hogy mehetek-e, mert a védőnőm azt mondta, hogy nem lehet fürdeni csak zuhanyozni. Akkor strandra se mehetek?
De járok ám. Sőt saját medencénk is van, abban is fürdök. A Balatonban is fürödtem, nem is keveset, imádom :)
Nekem a dokim és a védönőm is azt mondta , hogy egy egészséges terhesség alatt bármit lehet- így fürdeni is!
28+2hkm
én Tóparti lányzó vagyok és haál ha mennem kell a gyereket fürcsiztetni a tóba föleg ugy én nem mehetek bele. imádom pancsizni de a második baba is van annyora fontos hogy nem megyek be a tóba és csak ici pici vizbe vagyok a kislányommal
valamit valamiért
A saját medencénkben fürödtem, meg élővízben is!
A strandot én soha nem szerettem pont azért mert x négyzetméteren mindenféle ember megfordul! Azt inkább kihagytam!
Meleg vízben nem lehet fürdeni/strandolni, mert vetélést okozhat.
Egyébként lehet, de nagyon nagy a fertőzésveszély. A fertőzésből meg bármi lehet.
Azonban fertőzést bárhol el lehet kapni, nem csak strandon. (nyílvános wc, munkahelyi wc stb)
Nekem a dokim az úszást javasolta a derékfájásormra, azt meg ugyebár csak uszodában, strandon tudom kivitelezni. Nem jártam, egyéb okokból, a mesterséges medencés strandokat meg nem szeretem a sok ember miatt.
34 hetesen Balatonon voltunk, előtte két héttel még zárt volt a méhszájam, és a doki is tudott róla és jóváhagyta a fürdést. A szállásunk medencéjében is minden nap fürödtem, bár azt szinte kb. a héten max 6-an használtuk, szóval nem tömegstrand volt, de nem is szállodai medence.
Semmi probléma nem lett belőle, a méhszájam kinyílt közben 35 hetesen, így már nem fürödnék, de már nem is terveztünk több nyaralást.
A nem lehet fürdeni csak zuhanyozni-t arra szokták mondani, hogy meleg vízben nem lehet fürdeni, tehát a fürdővíz elég meleg, és egyéb termál medencékben sem jó az áztatás.
Megoszlanak a vélemények, de én azt gondolom, ha nem vagy rá hajlamos, hogy elkapsz mindenfélét egy strand után, és a fürdés után egyből lezuhanyzol, megmosakszol, átcseréled a fürdőruhát zárazra, akkor strandolj. Gondolom problémamentes a terhességed (zárt méhszáj) különben nem írtad volna ki a kérdést :o) Boldog babavárást.
ui: a dokim nekem azt javasolta, hogy mielőtt megyek fürdeni, babaolajjal kenjem be magam alul, az megvéd valamennyire a fertőzésektől. Lehet benne valami, mert az olaj taszítja a vizet... Én így jártam el, hogy ért e valamit nem tudom, de örülök is, hogy nem tudtam meg...
Szia!
Én strandra ugyan nem mentem,de anyukáméknál a kis családi medencébe beültem picit. Aztán,mivel kinyílt a méhszáj,így már valóban csak zuhanyozni lehet,mert így nagyon könnyen bejutnak a fertőzések. De ahogy írta itt egy előttem válaszoló,egészséges terhesség alatt bármit lehet,bár a strandot azért tényleg kihagynám,ott még nem terhesen is csomószor összeszed az ember valamit.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!