Ti jártok strandra? Nem tudom, hogy mehetek-e, mert a védőnőm azt mondta, hogy nem lehet fürdeni csak zuhanyozni. Akkor strandra se mehetek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 09:13
11/25 anonim válasza:
Ja ezek a fasza értelmes dokik,hogy milyen kedvesek,mi??Engem engedett stb....stb hát tudjátok nem ők hordják a piciket a szívük alatt nem ők felelnek értük hanem mi anyák szóval nekem mondhatná a doki akkor sem mentem volna el anno hisz őt hol a fenébe érdekli a bébim egészsége,aztán meg ha megvan a baj csak pislog és sem érti....példa erre egy doki azt mondta az ikreket váró kismamának hogy nyugodtan szeretkezzenek a férjével nem tilos azért mert terhes na ja csak 22 hetesen emiatt elvetélt,én is ikreket vártam és most essen le egyesek álla szóval amint megtudtam nem volt szex bizony ám nem szexeltünk a gyermekeink egészsége miatt,és én ezt az előzőekben leírt sztorit nem olvastam nem emiatt nem volt semmi hanem mert vannak ösztöneink és néha nemárt azokra hallgatni!!!!!!!!!!Ez akkor is igaz ha már a bébi kint van,nem a doki tudja és érzi hanem mi ANYÁK!!!!!Szóval igen ellehet kapni bárhol bármit na de a strandon azért ez a tutik tutija!!!!
12/25 anonim válasza:
Hát én az idén tuti kihagyom a strandolást. Nekem az egész nem ér annyit, hogy a babámmal legyen vmi. Lesz még elég nyaram fürödni. 22+4hkm.
13/25 anonim válasza:
A tengerrel mi a helyzet? Eddig mindegyik terhességem úgy jött ki, hogy volt egy tengerparti fürcsi benne és semmi gond nem volt. Most derült ki hogy terhes vagyok szept. elején megyünk a tengerpartra megint remélem nem lesz probléma:-)
14/25 anonim válasza:
Valaki írta, hogy egy egészséges terhességgel mindent lehet. Nem tudom ki mondta ezt neked, de nagyot tévedett. Az egészségből alakulhat ki betegség. A fertőzés nem kerül el, mert te egészséges vagy. A legtöbb kismama hála az égnek egészséges, de azért nagyobb ilyenkor az elővigyázatosság. Sajnos a terhesség alatt az immunrendszer gyengébb, hamarabb kapsz el bármit.
15/25 anonim válasza:
9:53-as miért kiabálsz? jó te vigyázol és nem strandolsz,szexelsz ennyi..utólag az be lett bizonyítva hogy a szextől haltak meg a babák? én meg azt nem hiszem el hogy a szex miatt..
16/25 anonim válasza:
A kiabálónak mondom....semmi szex 9 hónapig+6 hét??? Ezt a férjed ki is bírta?? Kac-kac....sajnállak:-(
17/25 anonim válasza:
11-es komolyan veszi és félti a babáit. Miért nem lehet ezt elfogadni "kac-kac" nélkül.?? Mindenkinek van valmilyen félelme és elég óvodás hozzáállásnak tartom ezt kifigurázni...
Én sem szexelek. De egyszerűen nem esik jól. Más módja is van annak hogy megadd a férjednek azt amire igénye van...
áh. :(
Fürdés: énis úgy tudom, hogy ha zárt a méhszáj akk folyóvizekben tavakban lehet. Strandon és usziban mindig összeszedek énis valmit. :( Tehát kilőve... pedig vízimádó vagyok és nagyon szenvedek ..
18/25 anonim válasza:
15-16-os válaszoló,11-es válaszoló vagyok hogy miért kiabálok,mert teli vagyunk értetlen anyukákkal akik teherbe esnek mert júj de jó de hogy 9 hónap bármiben türtőztessék magukat na azt már nem.Szóval csak felháborodtam de nem kiabálok többet jó kicsikém hogy ne bántsam a lelkedet:)))A másik hogy kac-kac?????Annyira de annyira sajnálom az olyan nőket akiknek még terhesen is 100 %-ig meg kell felelnie minden téren az urának,milyen rossz azért nektek hogy ezt tapasztaljátok,hát bizony kac-kac,most is itt fekszik mellettem,és akkor is 1000%-ig ő is a kicsiket nézte,vagyis tartotta szem előtt,meg vannak egyéb olyan dolgok amivel kielégítheti a na párját na de ne most kezdjem már el ezt nektek itt magyarázni,csak kacagj mert közben észre sem veszed hogy pont rajtad kacag mindenki,tényleg sajnállak hogy ilyen primitív vagy!!Kívánom hogy csak egyszer legyél olyan boldog a férjed mellett mint én az enyém mellett,ja és igen az ikres anyuka írta hogy sajnos a szex miatt mentek el a babái:((de neked ez úgy is magas ugye főleg hogy az ikerterhesség maga eleve veszélyeztetett terhességnek számít,na de addig jó míg te nem vársz ikreket mert ha azt várnál vagy apuka menne félre vagy a gyerekeiddel lehetne valami,tudod ilyen ez az áldott állapot,nem róluk szól hanem róluk!!!!De neked írhatnám még napestig....
19/25 anonim válasza:
38+6 terhesen fürödtem a Domonyi tóban. Férjem mondta, hogy vigyáz a gyrekekre, amíg beúszok. El is tűntem, jó messzire, nagyon jó volt egy kicsit egyedül lenni, és a babámról gondolkozni- akit 4 nap múlva már a kezemben tarthattam.
20/25 anonim válasza:
Jajj mennyi primitív ember van. :D Kedves 17! Csak azért mert valaki másképp gondolkodik mint te már kiröhögöd? Inkább a kérdező kérdésére válaszolj.
12. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!