Terheléses vércukor mérés! Ti hogy csináltátok?
Ma voltam a védőnőmnél, aki azt mondta, hogy ha megyek a vérvételre vigyek magammal 2 dl forró fekete teát és a kezembe nyomott 70 gramm szőlőcukorport, hogy majd tegyem bele. Nos gondolom ne itthon tegyem bele a cukrot mert még a végén azt mondják a dokik, hogy ki tudja mit is tettem bele.. Nem is ez a lényeg. De mindenkinek így van? Én azt hittem ott megiszok valami löttyöt aztán túl leszek rajta.. De ez így sokkoló! Legalábbis nekem mert elég rosszul lévő típus vagyok.. :(
Köszi a válaszokat!
24 hetes kismama
Szia!
Elmondom,nálunk,hogy volt.
A terhesgondozáson megkaptam a port,és mondták,lehet bele citromot tenni. Elmentem reggel hétre,éhgyomorra,levették a vért és a vizeletet, majd az asszisztens rögtön bekeverte nekem a port 3dl vízbe,nem rakhattam bele végül semmit,pedig nálam volt a citrom. Én már akkor olyan rosszul voltam az éhségtől(sokat kellett várni),hogy jól esett a cukorszirupos lötyi. Egy óra múlva már alig láttam,remegtem,de végül kibírtam a két órát,mire levették a másik vért és a vizeletet. Nekem nagyon alacsony volt a cukrom,az éhgyomri és a terhelt is,ezért voltam rosszul,maga a szirup jó volt,én elmondások alapján sokkal rosszabbra készültem.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!