8 hetes terhes vagyok a párom meg el akar hagyni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Konkréten nem mondja csak érezteti velem. Nem hív ha én hívom akkor leráz. Amikor beszélni akarok vele a babáról akkor azt mondja hogy fárasztó a téma. 18 éves vagyok. Ti mit tennétek a helyemben?2012. júl. 15. 19:30
31/35 anonim válasza:
sztem ne vetesd el, előbb utóbb rendeződnek a dolgaid- én is gyerek és meló mellett csináltam meg a fősulit, nem lehetetlen. ha az apjának nem kell, neked még kellhet az a baba. majd találsz normális pasit. rohadtul nem ez a legegyszerűbb, hogy elveteted a gyereket a francba, nem is értem, hogy lehet ez ilyen laza opció másoknak. anyám és a nővérem vetettek el gyereket. azóta se tudták megbocsátani maguknak.
32/35 anonim válasza:
Kamu! Ahogy reagálsz a kommentekben...
33/35 anonim válasza:
Kedves 29-es!
Nem tudom... az Én felfogásom szerint egy normális kapcsolatban tervezzük a babát- együtt! De ha nem is tervezzük, csak összejön, feltételezem vagyok a párommal olyan viszonyba, hogy ne kelljen neki " idő mire beletőrödik, és felfogja" :D
Ez a beletörődik szó a Te szövegkörnyezetedben úgy hangzik, mintha megmondtad volna neki , hogy Te bizony megtartod a gyereket, ha szeret marad, ha nem eltolhatja a biciklit.... - ebben az esetben értem mit kellett felfognia :D
28hkm
34/35 A kérdező kommentje:
Én arra gyanakszok hogy van valakije. Szerintetek?
2012. júl. 16. 08:34
35/35 anonim válasza:
azt gondoltok amit akartok :D engem az már nem izgat!!! mindenki magából indul ki!! ahogy én is magamból indultam!! ha ennyire kicsinyes felfogásotok van csak sajnálni tudlak titeket!! kedves kérdező ha te meg azt gondolod, hogy van valakim, akkor lehet, hogy neked van valakid!! mert én ugyanúgy voltam mint te csak annyi különbséggel, hogy mi megbeszéltük a párommal! a tied viszont hallani sem akar róla! lehet azért mert tudja, hogy neked van valakid! nem??? én itt próbáltam neked segíteni meg nyugtatni erre te meg még rólam feltételezgetsz dolgokat?? hát ha ilyen egy rosszindulatú ember vagy akkor nem csodálom, hogy elakar hagyni a párod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!